Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfbusfsfsg

prawo jazdy

Polecane posty

Gość dsfbusfsfsg

po jakim czasie od zdania egzaminu na stronie https://www.kierowca.pwpw.pl/ pojawia sie komunikat "przyjęto wniosek- trwa postepowanie administracyjne"?

Gość inka 2
No chyba ty musisz złożyć wniosek do urzędu miasta gminy, wydział komunikacji

Gość LIlluśka
po około 2 dniach jak papiery z wordu do wydziału komunikacji i wpłacisz kaske za wydanie prawka a od wpłaty mineły 4 dni i miałam prawko w kieszeni:)

Gość LIlluśka
zadnych wniosków word sam wysy ła papiery ty ewentualnie mozesz do starostwa zadzwonic i spytac czy papiery juz sa i czy mozesz pszyjsc zapłacic bo bez opłaty nie zaczna prawka robic to chyma było 84 złote

Gość dsfbusfsfsg
no właśnie ja zdałam w piątek 10.06 zapłaciłam od razu a na stronie dalej "brak spraw w toku" ;(

Gość LIlluśka
dziwne troche:/ a kiedy wpłaciłas ja byłam w starostwie w opolu bo tam zdawałam i wszystko było bez problemu

Gość dsfbusfsfsg
ja zdawałam w rybniku, po egzaminie odrazu pojechałam do starostwa do gliwic i tam płaciłam

Gość LIlluśka
ale od razu po egzaminie nie mogłas płacic tylko dopiero jak papiery z wordu potwierdzajace zdanie egzaminu dojda do starostwa. i jesli zdawałas w piatek to te papiery mogły dojsc poniedziałek lub wtorek i jesli zdawałas rano to w poniedziałek mogły juz byc jesli popołudniu to raczej we wtorek. i nie idzie zrobic opłaty zaraz w ten sam dzien po egzaminie wiem to po sobie i po znajomych którzy zdawali.nawet egzaminator tak mówił,i instruktor na jazdach tez wiec to mi nie pasuje mocno.

Gość dsfbusfsfsg
to może zależy od urzędu kiedy można zapłacić tak jak w jednych płaci sie przy odbiorze a w drugich jak najszybciej żeby postępowanie administracyjne zostało zaczęte

Gość LIlluśka
bez ptrzebnych papierów a takie dostarcza word po 1-2 dniach starostwo nic nie moze zaczac robic ani obrac opłaty

Gość Iwanhoe
Witam, a ja płaciłam 2.11.2011 r za prawko i nic mi nie pisze na stronie pwpw?? dlaczego kiedy mi bedzie pisac że przyjęto wniosek?? piszcie prosze