Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martusia ikss

Czy jeżeli nie czerpie zadnych przyjemnosci z całowania to seks bedzie taki sam?

Polecane posty

Gość martusia ikss

podczas całowania sie,nic nie czuje,zadnych motylków w brzuchu,zadnego ciepełka..nic..podczas mojego pierwszego pocałunku tez nic nie czułam..tak jak by to było cos normalnego..zadne przezycie..nic..zero..nawet jak sie całowałam z chłoapkiem an którym mi cholernie zalezało to i tak nic nie czułam..ale ogólnie to sie lubie całowac,ale nic nie czuje podczas tego..boje sie ze z seksu tez nie bede czerpała zadnych przyjemnosci.. i teraz pytanie do was,czy skoro nie czerpie przyjemnosci z całowania to z seksem bedzie tak samo? mam 18 lat..

Gość martusia ikss
a Ty jestes debilem?

życie to nie film :) ja jak pierwszy raz całowałam się z moim mężem nie pamietam co czułam - czyli nic ekscytującego skoro nie pamietam... pamietam za to motylki w brzuchu jak pierwszy raz powiedział że mnie kocha :) z kazdym facetem z ktorym sie całowałas tak jest ?

Gość martusia ikss
tak..z kazdym.. jak którys mi mówi,jaka jestem dla niego wazna to wtedy jest takie przyjemne uczucie..ale boje sie,ze z seksu nie bede czerpała przyjemnosci,bo nie czerpie przyjemnosci z całowania..nie wiem czy to jest na tej samej zasadzie..

Ja tez nei zawsze czerpie przyjemnosc z calowania- moze za brdzo skupiasz sie na tym jak go calowac zamaist na odczuwaniu, podaniu sie chwili??

Gość martusia ikss
ehhhhh.

Gość maskotkakotka
ja jak sie pierwszy raz calowalam to czulam sie cuuudnie:) ale to chyba zalezy od faceta!

Gość maskotkakotka
aaa bylam wtedy pod wplywem alkoholu:)))) teraz jest tez fajnie. ale to tak jak z seksem. najpierw fascynacja potem wieje nuda:)))))))) no chyba ze sie zmienia faceta co miesiac:)