Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhdjjjs5r

codziennie leci mi krew z nosa, co mi moze byc?

Polecane posty

Gość yhdjjjs5r

siedze sobie,a tu nagle krew mi zaczyna leciec, raz krotko raz gwaltownie tak ze az do gardla mi cieknie, i to codziennie nawet po dwa razy gdy smarkam lub tak poprostu od siebie.. zazelo sie jakies 2 dni temu,ale wczesniej tez tak bylo,.ze bardzo czesto ale nie codziennie

Gość nmbjhf
mi tez tak leciala, zwlaszcza zima i w goracym lecie raz leciala mi jednoczesnie z nosa, buzi o oka. moze brakuje ci witamin u mnie powodem byla chyba kawa i fajki pilam po 10 - 12 moznych kaw dziennie do tego 2 paczki fajek i 2 litry coca coli no i malo jadlam, ograniczylam kawe do 1 dziennie czasem 2 i przeszlo

Gość nmbjhf
a pomagaly mi zimne oklady na nos, czolo i karka, bo czasami to leciala jak woda z kranu po kilkanascie minut i tak wkolko

Gość yhdjjjs5r
moze oslabienie, bo wlasnie ostatnio tak mi slabo jakos

Gość bukaaa
Wybierz się do lekarza. Najpierw jednak zrób badanie na krzepliwośc, bo i tak lekarz zleci ci to na dzien dobry. Syn mial podobne problemy - okazało się, ze ma żylaki w nosie. Dostał krople i maść, smarowałam mu codziennie i jest w porządku. Ale to tylko jedna z możliwych przyczyn. Może być ich mnóstwo, od błahych po całkiem powazne. :(

Gość lucerna38
u mojej córeczki zdiagnozowano

Gość yhdjjjs5r
a co bedzie gdy sie nie bedzie nic z tym robic??