Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasztetówa3456

Brzydkie dziewczyny są skazane na samotność i żarciki otoczenia. :(

Polecane posty

Gość pasztetówa3456
Ze mną by nie dała rady. :D Ale też bym chętnie popiszczała.

Gość ojjjj !
hihi to mi się oddaj w ręce ;]

Gość pasztetówa3456
Tak przez internet? :D Będzie e- metamorfoza.

Gość ta missyy to projekt
przez internet to faktycznie ciężko :) poważnie to chciałabym oddac się w ręce jakiejś specjalistki, byle nie takiej co to uskuteczniałaby na mnie swoje niedościgłe fantazje :D

Gość ojjjj !
no też by było, doradziłabym co i jak. ale jeszcze lepiej kogoś dorwać i mając pozwolenie na dowolność , zrobić z nim co się chce żeby ten ktoś piszczał potem z wrażenia ;]

Gość ojjjj !
eee specjalistka to ze mnie żadna, ale czytam dużo co i jak, mam też oko do ludzi ;)

ojjj a znasz się faktycznie na tym? pomogłaś już jakiejś dziewczynie?? skąd jesteś? bo ja wlkp :)

Gość pasztetówa3456
Też ciekawa jestem jak to działa z tymi przemianami. :D Mimo, że moja twarz jest jaka jest :P

pasztetówa to sobie możemy podać łapkę, bo z moim fejsem to też nie wiem czy ojjj dała by radę :P

Gość pasztetówa3456
Zatem podaję 🖐️. Witaj w klubie dozgonnych pasztetów, teraz będzie uroczyste pasowanie laską kiełbasy na paszteta *kładzie majestatycznie kumbachę na Twoim ramieniu*.

Gość ojjjj !
missy- ty zaś też nie gadaj tylko,że tak z tobą zle ? bo pasztetowej nie mogłam uwierzyć :P no ja jestem z małopolski, pomogłam raz internetowo jakiejś nieznajomej ale nie wiem jak ze skutkiem bo kontakt się urwał (mam nadzieję,że nie temu ;) )

Gość ojjjj !
to mnie trzeba czym pasować skoro mam pochrzaniony charakterek ? :P

Gość pasztetówa3456
A Ty też możesz wstąpić do "klubu szalonych (pasztetowych) dziewic", jak chcesz. :D Ale z tym pasowaniem to taki żarcik, koleżanka nie jest na pewno aż tak brzydka jak ja, więc nie wypada jej zakładać ze mną stowarzyszeń. :)

jakoś nie widzę tego charakteru pochrzanionego :) u Ciebie ojjj ja widzę miłą dobrą dziewczynę skłonną do bezinteresownej pomocy no i jest nieciekawie ze mną :P nie jestem ładna, nie mam pomysłu specjalnie na siebie, nie umiem się malować bo zawsze wydaje mi się, że wyglądam jak trans :classic_cool: szkoda gadać :P

Gość ojjjj !
a wstępuję, a co ! :D

Gość pasztetówa3456
Ooo potwierdzam. ojjj to fajny człowiek :).

pasztetowa, nie licytujmy się która z nas brzydsza, bo każda będzie przekonywała tą drugą, że większego paszteta niż ja sama na oczy nie widziała :) mamy po prostu masę kompleksów, zero poczucia własnej wartości no i dlatego nie widzimy w sobie nic fajnego przydała by się nam taka ojjj w realu, która doprowadziła by nas do porządku :)

Gość pasztetówa3456
Możliwe, że na piśmie bym Cię nie przekonała, ale jakbyś mnie zobaczyła, to byś uwierzyła. :) Co prawda, to prawda, fajnie by było jakby ktoś tak poradził w realu co i jak pasuje do danego paszteta. :P Na razie niestety muszę sobie radzić sama, ewentualnie przy pomocy kosmetyczki. A powiedzcie dziewczyny, czy u kosmetyczki można zrobić rozjaśnianie wąsika, czy tam tylko wosk oferują?

Gość ojjjj !
nie masz pomysłu ? kup go ( mnie) :D ale wiecie co ? ja zaś jakaś piękna nie jestem żeby nie było :P tuning by mi się sam przydał bo nie znosze moich włosów, a prostowanie szkodzi więc lipa z tuningu ;] cycki mam małe- to tak na pocieszenie wam ;] i charrrrrrrakter, wrrr zrodlo kompleksow ;]

Gość pasztetówa3456
Ale Ty wzbudzasz same pozytywne emocje, jak charakter może być u Ciebie źródłem kompleksów? :) A jaki masz rozmiar biustu? Ja mam B i w zasadzie to mi wystarczy, chociaż większym bym nie pogardziła.

Gość ojjjj !
pasztetowa- jakiś preparat ci pewnie nałoży na rozjaśnienie . o laserze nie mówiąc bo to kupa hajsu .

Gość ojjjj !
znaczy mi się wydaje,że pewnie mam A, ale przeszłam na B i jest w miarę dobry biustonosz, także A ? B ? nie wiem :D

Gość pasztetówa3456
Laser odpada, to podobno ból dla wytrwałych, a ja przy depilatorze wymiękam. :P

Gość pasztetówa3456
To normalne masz cycki, A/B to jeszcze nie deska. :)

ojjj ja mam rozmiar cycka A i co?? i co??? :classic_cool: a Ty pasztetowa czasem nie zgadzaj się na usuwanie włosków z buzi depilatorem woskiem albo czyms w tym stylu bo tylko pogorszysz sobie. odrosną ciemniejsze, na 100% tylko rozjasniaj. a takie rozjasnianie sama mozesz zrobić zobaczna allegro rozjasniacz do włosków Sally Hansen. kosztuje ok. 30 zł z przesyłką a podejrzewam, że kosmetyczka do rozjaśniania uzyje czegos podobnego, jeśli nei właśnie SH

Gość ojjjj !
gdzie nasza missy do naszego kółka różańcowego ? :D pewno deska patrząc na inne polki , bo polki to cyca mają, co nie ? :D a co do charakteru, to eeee dla innych taka dla takich owaka, ale dla facetów może zbyt głupiutka.

Gość pasztetówa3456
Nie zamierzam wyrywać właśnie z tego względu. Już sobie upatrzyłam kiedyś Sally Hansen, ale to chyba można kupić w drogeriach, co nie? Nie tylko na allegro? :P W każdym bądź razie warto iść najpierw do kosmetyczki, bo ona mi pokaże jak to się robi i doradzi trochę w temacie rozjaśniaczy.

skoro musisz iść najpierw do kosmetyczki, to idź :) a co :) moze jeszcze coś innego doradzi przy okazji ok dziewczynki, ja musze uciekać. trzymajcie się pasztetki wyglądowe i charakterne :P

Gość pasztetówa3456
A miłego dnia. ;)

Gość ojjjj !
no ja właśnie też lece, może temat sie utrzymie to pogadamy ;) bd wieczorem jak coś , kolo 9, papa ;)