Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
załamana0018

Problem z mama

Polecane posty

witam otóż mam pewien problem, ponieważ moja mama wcale mnie nie rozumie. mam 18 lat a ona mi wszystkiego zabrania, chłopak jej nie odpowiada chociaż jestem z nim już 8 miesięcy i bardzo się kochamy, próbuje nas skłócić. :( nie lubi go a nawet nigdy z nim nie rozmawiała.;( na dyskotekę nie mogę wyjść;( do domu mam wracać o 22..:( a na dodatek ma do mnie pretensję, że mój młodszy brat który ma 11 lat zaczął przeze mnie palić i wychodzić z domu kiedy chce.. (chociaż nigdy nie paliłam i zawsze się pytałam czy moge wyjść) już mam dość:( stwierdziła, że jestem starsza i powinnam dawać mu przykład i siedzieć w domu i się uczyć;( na dodatek robię w domu wszystko:( ona całymi popołudniami potrafi przeleżeć przed tv..:( a ona i tak mówi że jestem do niczego i nic w domu nie robie;( już nie mogę wytrzymać psychicznie;( za miesiąc wraca ojciec z zza granicy:( a wtedy to już całkiem się wykończę;( częste awantury, pretensje czasem dochodzą nawet do bijatyki:( tym bardziej że zawsze ja dostaje.. ;( co mam zrobić?? :( proszę o jaką pomoc;( mówiłam to wszystko chłopakowi to mówił że skończę szkołę i znajdziemy mieszkanie tyle że to jeszcze 2 lata;( tyle, że ja nie wytrzymam;( ojciec też nie lubi mojego faceta bo kiedyś zabronił się mi z nim spotykać to wychodziłam bez zgody:( i zawsze potem byłam bita i targana za włosy, zawsze miałam ciuchy rozdarte wyzywał mnie od szmat, dziwek ..;( Proszę o jakąś poradę z góry przepraszam jeśli był już podobny temacik założony;) pozdrawiam:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować