załamana0018 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 witam otóż mam pewien problem, ponieważ moja mama wcale mnie nie rozumie. mam 18 lat a ona mi wszystkiego zabrania, chłopak jej nie odpowiada chociaż jestem z nim już 8 miesięcy i bardzo się kochamy, próbuje nas skłócić. :( nie lubi go a nawet nigdy z nim nie rozmawiała.;( na dyskotekę nie mogę wyjść;( do domu mam wracać o 22..:( a na dodatek ma do mnie pretensję, że mój młodszy brat który ma 11 lat zaczął przeze mnie palić i wychodzić z domu kiedy chce.. (chociaż nigdy nie paliłam i zawsze się pytałam czy moge wyjść) już mam dość:( stwierdziła, że jestem starsza i powinnam dawać mu przykład i siedzieć w domu i się uczyć;( na dodatek robię w domu wszystko:( ona całymi popołudniami potrafi przeleżeć przed tv..:( a ona i tak mówi że jestem do niczego i nic w domu nie robie;( już nie mogę wytrzymać psychicznie;( za miesiąc wraca ojciec z zza granicy:( a wtedy to już całkiem się wykończę;( częste awantury, pretensje czasem dochodzą nawet do bijatyki:( tym bardziej że zawsze ja dostaje.. ;( co mam zrobić?? :( proszę o jaką pomoc;( mówiłam to wszystko chłopakowi to mówił że skończę szkołę i znajdziemy mieszkanie tyle że to jeszcze 2 lata;( tyle, że ja nie wytrzymam;( ojciec też nie lubi mojego faceta bo kiedyś zabronił się mi z nim spotykać to wychodziłam bez zgody:( i zawsze potem byłam bita i targana za włosy, zawsze miałam ciuchy rozdarte wyzywał mnie od szmat, dziwek ..;( Proszę o jakąś poradę z góry przepraszam jeśli był już podobny temacik założony;) pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach