Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paweł23wrocław

czy wszystkie dziewczyny są takie jak moja???

Polecane posty

Gość paweł23wrocław

Moja dziewczyna jest leniem, okropnym leniem!!! Właśnie skończyła LO i wybiera się na studia 300 km od domu, tam gdzie ja nie robi nic by zarobić na studia- za wszystko zapłacić maja rodzic. Ostatnio poprosiła mnie abym znalazł jej prace tutaj w mieście i ona będzie mogła się do mnie już przeprowadzić, bo w domu ją „wykorzystują (czyt. Posprzątanie w kuchni, odgrzanie obiadu) ale oczywiście chciała abym chodził po restauracjach i zanosił jej CV. Teraz kiedy się uczę na sesje napisała mi sms; „ będę pisać bo się nudzę- zrozum to! I kiedy mi pomożesz z tą szkoła? Już trwa rekrutacja a ja stoję w miejscu. musze tacie pomóc w zbieraniu truskawek, to praca dla pospólstwa. Nudzi mi się, więc ci będę przeszkadzać .nie mam co robić. chciałam iść do pracy ale mi nie załatwiłeś to się nie dziw że pisze musisz cierpieć. i dodam że stale pożycza pieniądze od rodzeństwa i dziadków- których nie oddaje. a kieszonkowe ma spore

Gość jeszcze wcale nie jest taka
jeszcze wcale nie jest taka leniwa skoro nawet miała zamiar pójść do pracy i chce studiować :P

Gość paweł23wrocław
ale wszystko zrobić mam ja. chodziłem na uczelnie aby spytać się kiedy jest rekrutacja bo ona BOI SIE zadzwonić. teraz musze po nia przyjechac aby mogła jechac tam do szkoły, bo w pociągu i autobusach kradną

Mi to raczej wygląda na skrajną nieśmiałość przed ludźmi. Lenistwo stwierdzam na normalnym poziomie. Ps. Jak chcesz potwierdzenia że możesz z nią zerwać bo jest beznadziejna to powiem ci że to żałosne. Nie chcesz z nią być to jej to powiedz...

dobrego smsa napisała :D dziecinna jest naprawdę, nie, nie wszystkie są takie jak Twoja. Ciekawe co by robiła gdyby Ciebie nie miała, zginęłaby pewnie.

Gość Jennifer Bonnell
Praca dla pospólstwa - Łęcka się znalazła...

Gość retionelka
eee weź nie przesadzaj nie jest zła a jak jej nie kochasz to z nią zerwij

Gość fdenrgjhb
ja bym zerwala, potem ebdzie gorzej..fuj, ja bym sie niąbrzydzila, co ty czlowieku w niej widzisz?:O I pewnie powiesz. ze jest wyjatkowa:O:( zal mi takich ludzi.

ale będziesz z nią miał życie :o no dajże spokój rodzice harują i nic z tego nie mają, a ona dostaje takie kieszonkowe? Wstyd by mi było jak diabli, naprawdę, to nie jest normalne.

Jak im się nie przelewa, to skąd ma 2 tysie kieszonkowego?!

Gość kaśka.aaa 27
"Kieszonkowe ma w wysokosci ok 2tys pln " ja pierdole :D jak człowiek sobie zda sprawę że sam pracuje na siebie od 17 roku życia i jedyne co dostawał od rodziców to obiaD a inni mają 2000 tyś miesięcznie kieszonkowego to nie wiem czy się śmiać czy płakać :P

Gość ulikoa
ależ ona rozpieszczona :D:D:D

Gość paweł23wrocław
Mowi, ze babcia jej daje co miesiac, a ma skromna rencine ze ledwo sama daje rade i jedzie na pozyczkach, a reszte rodzice jej daja. Kupuje kosmetyki, chodzi na solarium, co chwile jakies nowe ciuchy :/ I twierdzi, ze praca fizyczna jest dla plebsu czy jak to wyzej ujalem dla pospolstwa. Nigdy nie pracowala i na dobra sprawe nei wie nawet jak praca wyglada.

wiesz co przyjrzyj sie jej i ja zostaw - na dluzsza mete taka kobieta jest bezwartosciowym przydupem ktory wpierw zeruje na rodzinie a pozniej na mezu

Gość klekotaa
zapomniales dodac I NAJZWYCZAJNIEJ W SWIECIE MNIE NIE SZANUJE :)

Gość rozalka- halka
Chyba nie bardzo do siebie pasujecie. Ona będzie cię cały czas wykorzystywać. Zamieszkac z nią?! Przemyśl to, póżniej będzie trudniej

Gość na pewno nie wszystkie
są takie. Moja dziewczyna jest na III roku studiów dziennych, sama się utrzymuje, i udało jej się w tym roku kupić wymarzone Audi , na które zbierała chyba ze trzy lata (pracowała każde wakacje za granicą) teraz znowu jedzie skubana. Czasami to się boję, że to ona będzie nas utrzymywać...

Mam przyjaciółkę, bardzo fajną dziewczynę, zaradną pracowitą, ładną, wykształconą, certyfikaty z języka, studia podyplomowe, bardzo dobrze płatna praca... I jest sama. A takie, jak tu pisałeś, mają faceta i jeszcze takiego, który za nie załatwia. Jak ten świat cudacznie jest zbudowany. To raz, a dwa - jeśli kiedyś się pobierzecie, to się, z przeproszeniem, zesrasz, a jej wymaganiom nie sprostasz. Więc przemyśl to może.

Gość chogata
prowo albo autor jest bardzo nieatrakcyjny z wygladu i to jedyna dziewczyna jaka dal rade znalezc

Gość lalalalaallalalalalalal_
A ja myślę, że Ty szukasz kobiety, a nie dziecka, którym musisz się opiekować. Z obserwacji wiem, że nic nie robi takiego wrażenia na facecie jak kobieta, która potrafi sobie sama radzić z takimi sprawami :)

Oblubienica to ja bym poprosil jej numer telefonu :) masa jest wartosciowych,atrakcyjnych osob ktore sa same - a wiecie czemu ? bo wola zycie bez zwiazku zamiast wizac sie z ludzmi ich niegodnymi , za ktorych by sie pozniej musieli wstydzic.

wątpię, bo ona wygląda na taką, której brzydal nie będzie pasował, to raczej taka typowa księżniczka, wokół której trzeba skakać.

Webster - chętnie was wyswatam:p No, masz rację, bo moja matka uważa, że A. - moja przyjaciółka - jest wybredna. To nieprawda. Oferują jej np. moje kuzyna, starego łysego kawalera bez zębów:o Który nie ma ŻADNEGO hobby, chodzi spać o 19:o Ale obydwoje są samotni, więc może ich spikniemy:o

Gość allabout
" teraz musze po nia przyjechac aby mogła jechac tam do szkoły, bo w pociągu i autobusach kradną" po dziewczyne pojechac Ci sie nie chce? To moze leniwyy jestes? :)

Gość paweł23wrocław
wyżej to nie ja pisałem, ona nie ma 2 tys. tylko 400 ale jak dla niej to i tak dużo. rodzice są wykształceni i mają dobrą prace... 3 domy 2 samochody więc raczej nie sa biedni