Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paweł23wrocław

czy wszystkie dziewczyny są takie jak moja???

Polecane posty

Przecież studia są darmowe to o co Wam chodzi z tym zarabianiem na studia.. A Twoja laska jest beznadziejna, jestem taka sama^^ Też tak zawsze naciągałam chłopaka, że wszystko za mnie załatwiał, przy obcych osobach bym się tak nie zachowywała, bo bym się wstydziła, bo wiem, że to nienormalne, ale przy nim mogłam. On też mi mówił, że jestem takim "łochem" i podobały mu się dziewczyny takie zaradne, co sobie autko kupią własne i w ogóle, ale i tak go ciągnie do takich osób jak ja, a takie laski jeszcze gorsze ode mnie to zawsze się w nim zakochują. Więc coś z wami obojga jest nie tak :D

no właśnie ona przy obcych nie jest taka, wygadana, zaradna, koledzy są ciągle w świadomości że jest ona samodzielna, można byłoby ją uznać za ideał, ładna, mądra i "taka zaradna"... pamiętam taka sytuacje kiedy mi pisała sms że zmęczyła się patrząc na robotników którzy coś budują obok jej domu... w sumie chyba LeśnySłodziaczek ma racje... bo w sumie lubię być jej do czegoś potrzebny, ze ona może na mnie polegać itp. lubię tą jej niezaradność, ale bez przesady

Życzę miłego wspólnego życia, jak teraz Cię wiele rzeczy irytuje, to przed emeryturą zejdziesz ze tego świata na zawał, bo wszystko będzie na Twojej głowie. Wb powyższego życzę powodzenia i wytrwałości w miłości