Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaamilllaaaa

Pomocy!!! Co to za krwawienie??

Polecane posty

Gość kaamilllaaaa

Mam problem, od 3 tygodni ma dziwne plamienia, krwawienia...sama nie wiem jak to nazwac, na początku myslalam ze to okres dostalam, chociaz troche za wczesnie, ale potem okazalo sie ze to takie bardzo lekkie krwawienie, ciemnego koloru, czasem brązowego i tak trwa to juz 3 tygodnie, w między czasie zdarzylo sie ze 2 dni bylo troche bardziej obfite a potem z powrotem takie lekkie plamienie. Umowilam sie na wizyte do ginekologa, ale termin dopiero na 19 lipca Nie wiem czy mam sie tym martwic, powinnam juz miec normalny okres, a zamiast tego caly czas tylko te plamienia. W ciazy nie jestem, zrobilam test. Dodam ze kilka lat temu ginekolog stwierdzil u mnie Zespol policystycznych Jajnikow. Nie wiem, moze to ma jakis zwiazek z tym?? Czy ktos mial podobny problem?? Co To moze byc, proszę napiszcie jesli cos na ten temat wiecie.

Gość nawet nie doczytałem do końca
ale czy tym razem też jesteś za granicą? 💤

Czy ty jesteś już całkiem pierdolnięta? idź do lekarza a nie szukasz porad na forum erotycznym :O

Gość kaamilllaaaa
Nie jestem za granicą Do lekarza chce pojsc, ale przeciez nie wejde do gabinetu na chama i nie powiem ze chce bez czekania. Termin dopiero za miesiac, a do tego czasu nie wiem co robic. O to wlasnie pytam, czy powinnam sie bardzo tym martwic, czy to cos powaznego, moze powinnam pojsc do szpitala na oddzial ginekologiczny, tam chyba nie trzeba czekac na termin, bo wszedzi indziej tak. Nie wiem tylko czy to jest powod zeby panikowac i od razu do szpitala z tym? Pytam osob ktore cos na ten teman naprawde wiedzą, albo mialy podobny problem.

Gość nawet nie doczytałem do końca
odszukałbym poprzedni identyczny temat - tylko wtedy byłaś niby za granica,ale zwyczajnie mi się nie chce :)

Jeżeli nie możesz iśc prywatnie to jedz na pogotowie powiedz, że krwawisz albo idz do swojego ginekologa, powiedz jaka sytuacja i zapytaj czy jak już skończy swoje pacjentki to czy poświęci Ci chwile. Boże dziewczyno, ogarnij się troche to nie są żarty. Najlepiej usiąść i czekać huj wie na co...

Gość kaamilllaaaa
nie bylam za granicą:D cos ci sie pomylilo...

Gość Zamiast
Zamiast się martwić zamow sobie wizytę prywatnie i juz.ZPJ ja też mam , ale nigdy nie mialam takich rzeczy ! Natomiast ZPJ i zaburzenia hormonalne moga usposabiac do różnych chorób min. nowotworów.Więc zamiast się martwić idz szybciej do lekarza.Pozdrawiam.

dziewczyno czy ty masz 15 lat????????? jak masz taki problem to wchodzisz do gabinetu mówisz jaki masz problem i lekarz w tym samym dniu cię bada możesz też zadzwonić do przychodni aby połączyły cię z gabinetem gina i jak wyżej pisałam tak robisz , przecież nikt nie powiedział że masz czekać kolejny miesiąc na wizytę !!!!!!!!!!!!!!! no chyba że lubisz cierpieć powodzenia i leć do lekarza

Gość kaamilllaaaa
No ale ja wlasnie prywatnie jestem umowiona, tylko w moim miescie tak sie czeka:(

Gość Zamiast
W innym mieście nie mozesz pójść? Ja jechalam 30 km do lekarza gdy w pobliżu nie moglam.Własnie do ginekologa-endokrynologa .:)

Gość Zamiast
W tej chwili jezdze do specjalisty 120 km w jedną stronę.Serio :)

Gość Zamiast
Nie martw się na zapas ,nie panikuj , ale też nie zwlekaj .Pozdrawiam:)