Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urlopowiczkaaa

urlop w egipcie-kto odpowie, czy coś wiesz??

Polecane posty

Gość urlopowiczkaaa

Egipt moje pytania: 1.Czy opłaca się jechać na tydzień, chcę zobaczyć tez piramidy, a to kawałek drogi? 2.Co lepsze Hurghada czy Sharm el Sheikh i dlaczego? 3. Ramadan we wrześniu. Byłam w Tunezji i było całkiem normalnie, ale w Egipcie zaostrzają post. Co z barami czy są otwarte? Co z dyskotekami itp. ? 4. Jak wyglądają wycieczki do piramid? Ile trwa podróż i ile trzeba zapłacić? Chcę lecieć z mężem na tydzień żeby się wybyczyć, ale przecież być tam i nie zobaczyć piramid na żywo to coś niezrozumiałego dla mnie. Nie wiem czy w tym wypadku nie lepiej pokusić się na 2 tygodnie, ale z drugiej strony RAMADAN. Po co mam lecieć, płacić , a bary i tak nie będą otwarte i nie będzie rozrywki. W Tunezji , kiedy byliśmy to podczas ramadanu było całkiem normalnie, ale ponoć w Egipcie post mają zaostrzony. Nie wiem co robić.

Gość tanie ciuszki są ok
ja zwykle jeżdzę tam na tydzień, jest spoko, była na wycieczce ale do piramid to wyjęte 1,5 dnia, dłuuuga podróż, szybkie zwiedzanie i powrót, ramadanu nie odczuwałam ale ja zwykle siedzę w hotelu, po barach i dyskotekach nie chodzę, sharm jest moim zdaniem bardziej rozrywkowe i zabawowe, hurgada spokojniejsza i nie tak głosna (ale to oczywiście zależy gdzie hotel)

Gość urlopowiczkaaa
dziękuję, ale może jeszcze wypowiedziałby się ktos? :)