Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paczkadziwaczka

Co lepsze na objętość włosów pianaka czy szampon?

Polecane posty

Gość paczkadziwaczka

dziewczyny, czego uzywacie do zwiekszenia objetosci waszych wlosow? Jakichs specjalnych szamponow, pianek, a może jakichs innych sposobow? Ostatnio naszlo mnie na taka duza objetosc wlosow, ale chcialabym, zeby wygladaly przy tym lekko i naturalnie. Podajcie proszę jakieś sprawdzone sposoby, dzieki :)

Gość kapusniaczekpe
pamietam, ze parę lat temu był w sklepach dobry szampon dajacy efekt takich puszystych wlosow, ale nazwa calkowicie wyleciala mi z glowy, a produkt chyba wycofali ze sprzedazy. A ostatnio uzywam do takich akcji pudru do wlosow:) dziala calkowicie na sucho, ale nie skleja wlosow. Jak dla mnie fajny wynalazek:)

Gość hakunamatata3
zawsze można natapirować, wtedy bez żadnych kosmetyków masz tak jakby więcej włosów!!!

Gość Anjołki czallego
To był sansilk

Gość paczkadziwaczka
tapirowanie odpada. Kiedys probowalam i wlosy plątaly się i kołtunily tak, ze ciezko mi było je potem rozczesac, jaki to puder? Brzmi ciekawie, a nadaje się do stosowania na codzien? Czy wlosy nie wygladaja sztucznie?

Gość kapusniaczekpe
to got2b powderful. ja uzywam codziennie i nie ma z tym zadnych problemow. Wlosy wygladaja lekko i naturalnie :)