Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marikka26

Co robić żeby się nie zakochać przez seks??

Polecane posty

Gość marikka26

Tylko nie piszcie "nie uprawiać seksu".. Spotykałam się z jednym facetem niezobowiązująco, wszystko na niebie i ziemi teraz wskazuje na to ,że się zakochałam :( Chcę się z nim częściej spotykać, nie tylko na seks, chcę z nim normalnie spędzać czas, przytulić się.. non stop o nim myślę ... On nic do mnie nie czuje..

Gość hfyfugug
W naszym kraju coraz więcej prostytutek :O

Gość Cdkjfvgiufdshj
Masz problem. Chooj ci w doope. :)

Gość Monopoligamia
Kobiety się czesciej zakochują przez sex dla facetów to tylko gimnastyka, forma relaxu nic więcej!-jeżeli chodzi o przypadkowy sex;-) W związku to już wygląda inaczej, bo jest ta więź emocjonalna:-) No chyba, że ludzie nic do siebie nie czują, a są z kimś tylko z przyzwyczajenia, żeby nie być samemu itp.

Gość jaskiniowiec
Co zrobić żeby wkładając rękę do wrzątku nie sparzyć się?

Gość Namocznik1984
A w jaki sposob sie poznaliscie?

Gość Monopoligamia
Włożyć rękę do zimnej wody;-) Autorko, a Ty musisz zawsze zgadzać się na wszystko?;-) Ja miałam taką sytuację w pubie, poszłam ze znajomymi i podchodzi do mnie facet i prosi o numer tel. no trochę był wstawiony, pewnie na trzeźwo by się nie odważył;-) I pyta się mnie wprost czy nie chciałabym mieć takiego kochanka jak on( był może 4 lata młodszy) Myślałam, że nie wyrobię ze śmiechu;-) Powiedziałam, żeby mi dał swój numer to oddzwonię ale powiedział, że jak tak mówię to na pewno nie zadzwonię. Normalnie nie mogę pójść sobie spokojnie na piwo do pubu bo mi zyc nie dają;-) Ale żebym tak się zgadzała na wszystko;-) Myślę, że facet będąc na moim miejscu nie odmówiłby innej lasce ale faceci są inaczej skonstruowani;-)

Gość Namocznik1984
Mono - a dlaczego go nie spoliczkowalas?

Gość Monopoligamia
Nie biję facetów to słabsza płeć;-) A tak serio facet mnie mega rozbawił;-) Nie był chamski, raczej przyszedł po prośbie;-) Dziwi mnie też to dlaczego akurat do mnie podszedł, była z nami koleżanka o wyglądzie modelki i do niej nic? Może nie była w jego typie?

Gość Namocznik1984
A moze to Ty go sprowokowalas? ;) Co mialas na sobie? :) A moze modelka przy Tobie traci swoj blask a Twoje zdanie o sobie samej jest troche zanizone? ;)

Gość kongo bel
o wygladzie modelki ,komu sie podobaja wieszaki:D:D:D

Gość Namocznik1984
Mono - a w Twoim przypadku jest za co chwycic? ;)

Gość troglodytka:
mam to samo, tak bardzo mi sie podobał pewiem facet przespałam się z nim kilka razy, teraz jeszcze bardziej nie mogę przestać o nim myślęc, kocham go wiem to, pierwzy raz w życiu się zakochałam a on kompletnie nie angażuje się bardziej. Sam inicjował seks a teraz chyba stracił do mnie szacunek przez to że z nim poszłam do łóżka,. Gubie się jużw tym wszystkim :/

Gość pan z tornaro
ale z was dziwki ja pierdole puszczacie się z każdym a potem się dziwicie że was facet ma za szmaty :D:D:D:D

Gość dynia_81
"Gubie się jużw tym wszystkim :/ " po taki seks jest dla osób baardzo prostych! Wiem ,bo sama przez to przechodziłam, siadła mi kompletnie psycha.. nie wiem jak można w czymś takim tkwić i niczym sie nie przejmować, nie myśleć o tym itp..

Gość lichoo spi
jak mozna dawać dupy każdemu facetowi a potem się dziwią że faceci ich nie szanują

Gość dynia_81
nie każdemu.. jak ktoś jest samotny , to jasne ,że potrzebuje bliskości..

Gość bez pseudonimu !
dynia_81 niech se wibrator kupi jak ją cipa swędzi a nie potem jojczy że się zakochała

Gość dynia_81
ale później zaczyna się nad tym wszystkim zastanawiać.. albo się zakocha i cierpi albo się nie zakocha i zaczyna dostrzegać ,że sama fizyczność to za mało..

Gość dynia_81
no dobra, wibrator.. ale to nie to samo, z wibratorem nie porozmawiasz.. nie poczujesz tej bliskości podczas seksu.. tylko fajna gadka+seks= często zakochanie... n

Gość pixiiii1
ciekawe dlaczego faceci sie nie zakochują i dlaczego siebie nie traktują jak dziwkarzy tylko dziewczyny

Gość dynia_81
chyba bardziej fizycznie do tego podchodzą.. fajna rozrywka, dupa.. trochę gimnastyki.. ja mam tak ,że jak patrzę jak facetowi dobrze , jak on się stara żeby mi było dobrze, w porównaniu z kilkoma innymi aspektami to już jestem ugotowana.. ich to chyba tylko podnieca

Gość DonKreatorre
Nie wiem jak inni podchodza, ale ja uwielbiam bliskosc kobiecego ciala, oczywiscie bez nutki wiezi ... nie ma o czym mowic, bo mechaniczny seks jest nie nie warty. A jak jest nutka ... to pozniej sie wie czy cos z tego bedzie, czy nie. Jak nic powaznego nie bedzie ... to mozna sie niepowaznie realizowac ;)

Gość vojaregt
jakie baby są glupie czy wy nie kumać że facetowi zawsze chodzi o seks a jak dajcie mu dupy na samym początku to na cowy liczycie że was będzie szanował i do ołtarza prowadził.

Gość dynia_81
ale ja nigdzie nie pisałam ,ze chciałam związku..

Gość DonKreatorre
dynia_81 - jesli nie ma zakochania na samym poczatku to pewnie dwoje ludzi spotyka sie w tym samym celu = bo lubia byc blisko drugiego czlowieka, szczegolnie gdy sa bez odzienia wierzchniego i gdy drugi czlowiek moze dotykac ;) A co pozniej z tego wyjdzie ... moze wyjsc wszystko i nic ;)

Gość dynia_81
hmm,ale to nie takie proste.. tzn przynajmniej dla mnie.. może się wydawać banalne.. ale mąci w głowie :O

Gość DonKreatorre
Ale co maci?

Gość kasiunka....
Hej kurcze mam tak samo jak Ty ,ale on chyba do mnie cos czuje .Mam taką nature ze szybko sie zakochuje cholera tak sie boje ze moge zostac zraniona :(

Gość DonKreatorre
A Wy wszystkie umawialyscie sie tylko na seks? oO Zapoznanie na ulicy?