Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efgthyutygfrdsgr

Kolczyk w pępku przy porodzie

Polecane posty

Gość klekotaaa
wiesz, tak sie sklada ze w ciazy nie bylam ale pracuje w sklepie z art dzieciecymi i wdze jak mamuski chodza :) i wiesz co?? tak!! chodza w biodrowkach!!! w upalu i nosza obciske bluzki opinajace brzuszek :)

Gość efgthyutygfrdsgr
No widzisz, wiele nosi a ja nie noszę :) Nie pytałam czy komuś się podoba czy nie. Myślę, że to indywidualna sprawa a ja się nie pytam czy mogę nosic kolczyk w ciazy czy przypadkiem kogoś tym nie urażę. Pytanie brzmiało inaczej :)

Gość efgthyutygfrdsgr
A pozostałym kobietkom dziękuję za odpowiedzi!! :)

Gość 333333
dokładnie ja się lepiej czuję w bluzce dopasowanej i w biodrówkach, nie mam ani jednego ubrania kupionego w sklepie dla przyszłych mam wszystko to po prostu albo większe z elastanem jeansy biodrówki zapinane pod brzuchem albo bluzki obcisłe a co do kolczyka- nie wiem czy to ma jakieś uzasadnienie ale raczej każą zdjąć, a co do lakieru to wiem, że na płytce paznokcia najszybciej pojawia się zasinienie- ps ja maluje bezbarwnym zawsze jakoś lepiej bedę się czuła.

Gość dfwfewefew
jak juz pisalam, uzasadnienie takie zeby sobie nie powyrywac wiec na bank bedzie musiala sciagnac

Gość efgthyutygfrdsgr
O paznokciu też słyszałam, żeby nawet jednego zmyc - lekarz musi widziec kolor płytki.

Gość gfbffdghhhhhhhhhjjmjjgfg
POD ŻADNYM POZOREM ŻADNEJ BIŻUTERII !!! Żaden lekarz się na to nie zgdodzi. Przy żadnej operacji i poważniejszych zabiegach nie można mieć biżuterii. A paznokcie siniejace sygnalizują niedotlenienie pacjenta.

Gość gfbffdghhhhhhhhhjjmjjgfg
Jestem pielęgniarką-połozną i doradcą laktacyjnym, a prywatnie matką dwójki dzieci.

Gość efgthyutygfrdsgr
gfbffdghhhhhhhhhjjmjjgfg - super, dzięki za odpowiedź :)