Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pppppooooo

kredyt

Polecane posty

Gość pppppooooo

może ktoś polecić bank, w którym dają w miarę "korzystne kredyty"?

Gość ehdjkhgjffjhj
provident

Ja pracuje w Lukas Banku i mogę polecić. To chyba jedyny bank ktory ma stale oprocentowanie i w miere korzystne warunki. Jak masz jakies pytania to pytaj

Gość pppppooooo
Potrzebuje jakieś 1500 do 2000, ile wynosi miesięczna rata przy takiej kwocie? no powiedzmy przy tych 2000.

Ogolnie mozesz wziać na zaswiadczenie lub PIT 11, który dostajesz od pracodawcy (PIT honorowany jest do konca czerwca). Są dwie mozliwosci oprocentowania dla nowych klientów' 19,90 i 16,99 napisze Ci jak bedzie to wygladalo w obu opcjach, gdyby dzien splaty pierwszej raty zapadal na 16 lipca 2011. 16,99 % 1500 na 12 m-cy = rata 152,81 z ubezp. rozszerzonym i 148,08 z pakietem tylko na zycie 1500 na 18 m-cy =rata 109,60 z ubezp. rozsz. i 104,44 tylko ubezp. na zycie 19,90 % 1500 na 12 m-cy= 154,41 z ubezp. rozsz. i 149,64 z ubezp. na zycie Ubezpieczenie na zycie jest obowiazkowe, natomiast pakiet nie, wiec negocjuj z doradca o tansze ubezpieczenie i tanszy procent. Nie zgadzaj sie od razu na to co Ci zaproponuja tylko negocjuj

Srednio wlasnie... Stali klienci maja czasem 9%, max 12.90 Na im dluzszy okres bierzesz kredyt tym jest ogolnie drozszy. 16,99 nominalny na 2 lata to ok. 32 % rzeczywisty

Gość pppppooooo
pochodze jeszcze po bankach i się podowiaduje co i jak, ale dzięki bo lukasa jakoś pod uwagę nie brałam:)

A mialas kiedykolwiek juz kredyt? Bo osoba która nigdy nie brala kredytu moze miec problem ze zdolnoscia kredytową Ach i nie daj sie nigdzie naciagnac na karte kredytowa, nie ma takiego obowiazku

Gość pppppooooo
nie miałam i niezbyt się w tym orientuje, dlatego próbuje się dowiedzieć czegokolwiek.O kartach to wiem:)

do 17 jestem w pracy, wiec jak chcesz moge Ci sprawdzic zdolnosc kredytowa, tylko potrzebne sa takie dane: pesel imie nazwisko nr dowodu osobistego data waznosci dowodu osobistego od kiedy do kiedty trwa zatrudnienie jaki jest dochod netto Jak masz ochote to napisz na maila lb zadzwon na maila biurogrojec@wp.pl lub nr tel do mnie na biurko 48 670 28 25

Gość pppppooooo
tak jak pisałam chce jeszcze w innych bankach się dowiedzieć i jednak wolę osobiście.Dziękuje za zainteresowanie, wezmę Lukasa pod uwagę:)