Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszee opakowanie

pierwsze opakowanie yasminelle

Polecane posty

Gość pierwszee opakowanie

Biorę pierwsze opakowanie Yasminelle. Miałam przerwe w br4aniu tabletek 2 lata, wczesniej brałam cilest i yasmin, nie mialam żadnych wiekszych skutkow ubocznych (poza tyciem). Teraz juz od pierwszej tabletki zle sie czulam; bóle głowy, bóle brzucha, jajników i ciągłe plamienie. Dziś doszedł do tego rwący ból prawej ręki. Nie wiem czy to od tabletek, czy juz zaczynam cos wymyslac. To normalne? Powinnam kontynuowac branie Yasminelle czy sa dla mnie moze nieodpowiednie?

Gość pierwszee opakownie
nikt mi nie doradzi?

Gość Wiola_87_
Dziwne, bo przeciez bralas je wczesniej i nic ci nie bylo... no ale pewne jest to ze to opakowanie musisz wziac do konca, bo w polowie przerwa nie mozesz. ale jezeli wystpuja plamienia to radzila bym wizyte u ginekologa i zmiane tabletek

Witam Mam do sprzedania 2 oryginalnie zafoliowane opakowania tabletek Yasminelle firmy Bayer. Termin ważności do 08.2015 r. Wykupiłam większą ilość, po czym okazało się, że mi nie służą, dlatego odsprzedaję. Cena apteczna to 45,90 zł/szt. Moja cena to 40,00 zł/szt. + koszt przesyłki. Zainteresowane proszę o kontakt mailowy: alicja1818@wp.pl