Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olgaaaaaaa

Mamisynek

Polecane posty

Gość olgaaaaaaa

Moj chłopak chce cały czas,zebyśmy przebywali z jego mama. Ostatnio chciałam pobyc z nim sama, spedzic poprostu wolny czas z nim TYLKO Z NIM .Jechac sobie gdzies, pospacerowac. Niestety siedzac z nim i z jego mama, postawil mnie przed faktem dokonanym- mowiac ,,To gdzie jedziemy mamus? Wkurzylam sie ,bo inaczej sie umawialismy. Co miałam zrobic, oczywiście dałam do zrozumienia ze jestem zła -ale on odparł,,Wolisz jechac tylko ze mna? W tej sytuacji musiałam powiedziec ,,Nie,pojedziemy wszyscy. Czesto tak jest, chyba ,ze idziemy do jego znajomych-to nie bierze mamusi:)

Gość żadne
ale on odparł,,Wolisz jechac tylko ze mna? W tej sytuacji musiałam powiedziec ,,Nie,pojedziemy wszyscy. a dlaczego musiałaś? nie chcesz zadzierać z ewentualnie przyszłą teściową?

Gość jaaaaaaammmmme
hehe no nieźle. Musisz go ustawić od początku, bo potem będzie juz tylko gorzej

Gość olgaaaaaaa
Głupia sytuacja, w sumie nie wiedziałam co mam powiedziec.Myśle,ze widziała mimo wszystko ze chciałam spedzic z nim sama czas. Nastepnym razem chyba musze byc bardziej stanowcza

Gość skpdw
powiedz mu, że chciałabyś spędzić czas tylko z nim.

Gość żadne
musisz być, bo jeżeli nic nie powiesz, to tak już zostanie -wpieprzająca się szanowna mamusia

Gość olgaaaaaaa
A jak sie powtorzy ,co mam zrobic?

Gość żadne
jak to co? że chcesz być z chłopakiem sama! bez nikogo innego! to takie nienormalne? też mi problem...