Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Danusia179

Psycholog w warszawie na ul. orgodowej

Polecane posty

Gość Danusia179

kolezanka poradzila mi centrum zdrowia psychicznego na ogrodowej. byl tam ktos? chcialabym znac wiecej opinii

Gość AgataMalinowska
Oni maja jeszcze gabinet chyba na al. wilanowskiej i moja mama tam chodzila po rozwodzie. bardzo jej pomogli bo mama bardzo ten rozwód przeżyla. dlugo nie mogła dojść do siebie jak nas ojciec zostawił miała depresje i przyjaciolka namówiła ją właśnie na wizyte u specjalisty. i naprawde jej pomogli. nie pamietam niestety nazwiska jej lekarza ale jak chcesz to jej zapytam

Gość Danusia179
moja kolezanka mi mowila ze tam sa dobrzy lekarze bo znow ona ten gabinet zna tez z polecenia. dobrze jest isc do sprawdzonego specjalisty - zwlaszcza z tak powazna sprawa. ale nigdy nie bylam u psychologa i troche sie obawiam

Gość AgataMalinowska
rozumiem doskonale twoje obawy. nie jest latwo mowic obcej osobie o swoich uczuciach, dzielic sie swoimi problemami. ale psycholog to ktos kto ma pomoc, i jesli trafi sie na dobrego to mysle ze naprawde warto!

Gość Marek Filipczak
Ja raz chodziłem do psychologa. Państwowo, do poradni na NFZ. I było to chyba najgorsze co mogło mnie spotkać. Psycholożka zupełnie nie przygotowana do swojego zawodu, była młoda więc zapewne miała też małe doświadczenie. Bardzo ciężko było mi nawiązać z nią kontakt nie mówiąc już o jakim kolwiek "otworzeniu się". Po 3 wizytach zrezygnowałem z dalszych wizyt, bo raczej nie było sensu się męczyć. Teraz z żoną chcielibyśmy uczęszczać na terapie małżeńską. Żona ma raka i okazało się że nie może mieć dzieci. Bardzo to obydwoje przeżyliśmy. Wiadomo jednak że kobieta bardziej. Chciałbym jej jednak jakoś pomoc, abyśmy razem przez to przeszli. Szukam specjalisty doświadczonego w takich sprawach, nie chce już drugi raz się zawieźć.

Gość AgataMalinowska
Z tego co opisujesz sprawa jest bardzo poważna. W takiej sytuacji terapia dla par to najlepsze rozwiązanie. Na stronie tej poradni o której wcześniej wspominałam znalazłam właśnie coś o terpaii małżeńskiej może Cie to zainteresuje tu podaje link http://www.centrum-psych.com.pl/index.php?q=terapia-par.html zycze powodzenia!!