Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pro_fesor

oddałem krew :)

Polecane posty

to znaczy, że nie mam żadnej choroby, więc jakby jakaś pani była chętna się umówić, zapraszam :) wymóg: musisz mieć oddaną krew :classic_cool:

Gość ołdakowski facet
a miesiączkowa krew cię interesuje?

Gość MałaCiemna
co za zboczona świnia :O🖐️

Gość WYPlERDALAJ W PODSKOKACH
cwelu hinduski 🖐️

dzisiaj incognito, tak ;) uznałem, że trzeba pomagać innym. kubica dostał 6 litrów krwi np ;) a polska jest na tyle dziwnym krajem, że kilka % ludzi oddaje ;)

Gość brat szwagra szatana
Vera - 🌻

To jest myśl! Od dziś seks tylko z dawcami krwi :D Może sie zatrudnie na recepcji?...

Gość ble ble ble bla
Te, profesor, a musi byc krew oddana koniecznie, czy zwykle badania na choroby Ci wystarcza? A jak sie umowisz z osoba, ktora po ''oddaniu'' krwi cos zlapala, to co? Kochajac sie z kims w takim okienku serologicznym masz stuprocentowa infekcje jak ta lala..

Widzisz, oddanie krwi jeden raz to nie wszystko. Podstawowe badanie na nosicielstwo hiv powtarza sie po pol roku. Bo pierwszy raz to tylko pobieraja do badan, pogadamy jak oddasz tak kilka lat, razem kilka litrow. Ja tez juz oddaje kilka lat, do tego jestem dawca komorek macierzystych. Jakos nie przyszlo mi do glowy trabienie o tym na kafe :p Vera 😘 🌻

HIV to jedno, ale przynajmniej ma pewnosc, że nie jest nosicielem HCV w Polsce jest zarejestrowanych ok 14 tys nosicieli wirusa HIV i 700 tys. z HCV....

ja już oddałem 21,5 litra (połóweczka przy każdym kłouciu żyły), smigam na motocyklu i oddaje do takiego specjalnego banku krwi dla motocyklistów, czyli jestem dawcą ale na razie krwi nie potrzebuję :D Co do badań, jedno oddanie o niczym nie świadczy, krew jest badana pod kątem chematologicznym, nikt przy pobieraniu nie sprawdza obecności choróbsk, dopiero później trafisz drogi aoutorze na czarna listę i się tak nie ciesz :P

ojej, zmartwiliście mnie :) a co do tej osoby co mówiła o trąbieniu: przepraszam, wybaczysz mi?

wiecie co zazwyczaj nic do nikogo nie mam ale czasami to mam ochotę niektórym przypierdolić zwłaszcza kiedy z niczego robią coś a z poważnych tematów kimo !

penetracja nie bulwersuj się :) ja tu do tej pory poważnych tematów nie widziałem.. zazwyczaj robią sobie jaja tu ludzie, więc pójdź, napij się wody, wróć i odpisz na temat :)

o.k kafe to tylko jedne wielkie jaja według Ciebie bo i jak inaczej z każdego ludzkiego nieszczęścia można się tylko śmiać to jest zajebista zabawa tylko powiedz po co to kafe po to by wszystko zniżało się do poziomu autora tematu czy do czego