Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanki i zdradzacze

Dlaczego krytykujecie kochanki ? Przecież to FACECI zdradzają !!

Polecane posty

Gość kochanki i zdradzacze

Zeby nie bylo ,nie jestem kochanką :D ale to niesprawiedliwe, zawsze kochanka dostaje po dupie ,a facet? Najczesciej żony mu wybaczają. Przeciez to facet zdradza a nie kochanka. Ona jest tylko ''narzędziem'' do realizacji celu ,ofiarą. Oczywiscie sytuacja wyglada inaczej ,gdy to ona rozbija malzenstwo i podrywa zonatego.

ja tez tego nie rozumiem. Kochanka jest zawsze suka, dziwka, kurwa co biednego misia uwiodla. A misio taki biedny, nieporadny, powie, ze zaluje. ze to ona go uwiodla bo to zla kobieta byla, kupi kwiatki i juz po sprawie:o

Gość ZUO wszendzie
Wszystko zalezne jest od sytuacji. A rodzaje sytuacji są 2 1) Gdy faceci "zapomną" poinformować o stalym związku 2) kiedy to kobity same polują na cudzego faceta, żeby poczuć się lepsze od tych które aktualnie z facetami są. I wykorzystają każdy konflikt by go zdobyć

Gość anferpia
ja myślę ,że są GŁUPIE ,że z takimi palantami się zadają :O ps. kiedy jest się w związku jest dużo pokus, gdyby mnie facet podrywał wiedząc ,że jestem zajęta to bym go miała za dupka

Gość dfssdgtstdtgf
Faceta usprawiedliwiają, bo jeszcze chcą z nim być naiwne Matki Polki, a kochanka to obca dla nich osoba. Na kogoś muszą skierować swój gniew.

Gość Też nie wiem dlaczego.
Dla mnie największym dnem jest ta co po zdradzie daje jeszcze mężowi dupy i go chce. Nie ma dla mnie większego poniżenia.

Gość Mdjtgńjg
Zawsze najwięcej winy ponosi ten kto zdradza-nieważne czy facet czy kobieta ale jeśli kochanek/kochanka mają świadomość że uczestniczą w zdradzie też ponoszą winę za to-choć na pewno w o wiele mniejszym stopniu niż ten kto zdradza

Gość dfdgt
noxelia to ze są chętne nie znaczy ze facet ma przeruchac wszystkie po kolei :o to jego swiadomy wybor

Gość u mnie i jedno i drugie
dostało po dupie.Dlaczego dostaje bardziej kochanka?Poniewaz jej nie lubimy,nigdy nie kochałyśmy,w związku z tym trudniej nam ją wytłumaczyć.

Gość dwa w jednym
"Dlaczego krytykujecie kochanki ? Przecież to FACECI zdradzają !!" Krytykujemy kochanki za to, że są kochankami. Facetów krytykujemy za to, że zdradzają.

Gość wftruiop[
czesto sie slyszy takie powiedzenie "jak suka nie da to pies nie wezmie"

Gość dwa w jednym
"Dlaczego dostaje bardziej kochanka?" - bo jest bohaterką topiku. Jeżeli bohaterem jest zdradzacz, to on bardziej dostaje.

Gość kasia.....
kochanki to zwykle kurw.y i szmat.y nic nie warte,worki na sperme! Rozbijają małżeństwa suk.i. Ponosza taką samą wine jak facet,ktory zdradza. Sa świadome,ze facet ma rodzine,wiec powinny 3mac sie z daleka,a nie dawac dupy. Bo od tego sa dziwk.i pizd.y bez godności

Nie zawsze kochanka wie,że on jest żonaty, u nas jednak doskonale wiedziała,nawet mialam okazję ją poznać jako koleżankę z pracy:D. Teraz zdradzacz się miota,nie chce isć do niej,bo ma jeszcze dzieci w domu/mało wygodne/.Mieszkamy nadal razem,jako znajomi,ja się upajam spokojem,nie mam obowiązków,uprawiam nadal z nim seks/dla siebie/,teraz żyję jak kochanka,nie jak gospodyni domowa i kucharka:D,a tamta się wkurza:D

Gość hybrydaa
tak a co powiecie jak facet zeni sie tylko dlatego ze inna zlapala go na dziecko?ma zyc przy niej byc dla dobra dziecka nie zaznac szczescia tylko kochanka to dziwka i w ogole?kazdy jest inny inne sa powody!a wiec nie oczerniajcie i nie wypisujcie o kochankach takich rzeczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kasia.....
wes nie pierdol. Jak wgl mozna wziasc kogos na dziecko? Nikt faceta na sile przed oltarz nie ciagnal. Nikt mu nie kazal sie chajtac. Wiec nie opowiadaj takich glupot. Bral slub z gory zakladajac,ze bd oszukiwal i krzywdzil zone i dziecko? Kochanki to szmaty. Tak samo jak facet ktory zdradza

Gość kasia.....
jak mozna kolesia zlapac na dziecko? Uprawiajac seks jest chyba swiadomy jakie sa tego konsekwencje! Ze mozna wpasc. Przeciez laska sama sobie tego dziecka nie zrobila.

Gość hybrydaa
ok uprawial seks sama sobie go nie zrobila a malao jest takich co tak robia?nie ciagnal go przed oltarz?sama nie znasz zycia i nie oczerniaj kochanek!!!nic nie wiesz jak jest!!!!!!!!!!!!!!

Gość kjgjkhk
dokładnie, nie kumam ludzi, którzy twierdzą że można faceta złapać na dziecko. Facet w końcu to nie mały chłopiec tylko raczej zwykle dojrzały człowiek, pomijam młodzież ale raczej oni też uprawiają seks nie przymuszani do tego czynu.

Gość kasia.....
zdania nie zmienie. Jak jest taki nieszczesliwy to niech sie rozwiedzie. Niech da wolnosc zonie,a nie przyprawia jej rogi.

Gość kjgjkhk
posza tym kochanka godzi się być kochanką czyli postępuje niemoralnie, źle dlatego dostaje cięgi a że wpycha sie na trzeciego dlatego zwą jak tak jak zwą. Normalna kobieta nigdy nie zgodzi sie być kochanką, przenigdy.

kasia masz rację,kochankom wciskają rózne historyjki,podobnie jak żonom/partnerkom/,one wierzą,żony po jakims czasie nie:D. W długim,stałym zwiazku często pojawiaja się jakieś neiporozumienia,z kochanką z doskoku pozostają przyjemnosci,dlatego meżczyzn to tak kręci;). O jednym kochanki zapominają,ze gdy się zwiażą z nim na "dobre",to one będą tymi stałymi,nie będzie juz tak romantycznie jak wcześniej:D,będą te same problemy,które pojawiały się wcześniej miedzy nim i żoną.

Gość Jeśli facet szuka kochanki
To znaczy że w domu mu czegoś brakuje. Być może zona przestała o siebie dbać bo doszła do wniosku że już nie musi a facet jak to facet lubi podziwiać "piękno" a czasem musi sam sobie pokazać (albo i kolegom) jaki z niego jeszcze macho. Ciekawe tylko że kochanka to zawsze ta zła a gdy zaniedbywana kobieta zdradza męża to już też ona jest zła a nie jej "kochanek"

Gość Moje zdanie!!!
Byłam kochanka i to tylko dlatego że on nie raczył mi powiedzieć,że ma narzeczoną w ciąży. Czułam się okropnie z tym, gdybym wiedziała nigdy by do tego nie doszło. Gdy się dowiedziałam od razu zerwałam kontakt mimo że on nalegał na spotkania itd. Nie zawsze kochanki są winne i nie wolno sądzić jednej osoby. Do tanga trzeba dwojga

do jeśli facet........ Nie zgadzam się,większosc szuka w celu szaleństwa,często liczą na to,że się nie wyda,że żona nigdy się nie dowie,traktuje romans jako odskocznię od codziennego życia.Kochanka mojego jest na pewno mniej atrakcyjna zewnętrznie,moze ma mniej zużytą figurę,ponieważ jest młodsza o 15 lat,pracuje jako robotnica,bez wykształcenia w przeciwieństwie do mnie.Ma za to długie kolorowe tipsy,tony makijażu,obcisnięte tandetne ciuszki, widocznie cos takiego go kręci.:D