Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic innego mi nie pozostało...

Mam dosyc chyba strzele sobie w leb .. :(

Polecane posty

Z kazdym dniem zastanawiam sie po co to ciagne? Jestem dzikusem w kontaktach z ludzmi, nie potrafie byc do konca soba, z reszta slyszałam opinie ze jestem głupia przez co sie zamknelam w sobie jeszcze bardziej i takie bledne kolko non stop. We wrzesniu ide do liceum w innym miescie, ale czuje ze nie dam rady. Nawet jak ktos na mnie patrzy czuje takie zazenowanie ze mam ochote sie zasmiac, od rauz mysle jak glupio wygladam, nie potrafie z nikim normalnie pogadac.... pozniej analizuje wszystko bardzo dokladnie nawet miesiacami, czuje glupie wyrzuty sumienia, mam dni ze nie potrafie sie podniesc z lozka, wszystko mnie dobija, zachowuje sie jak idiotka. z jednej strony chce byc normalna ale nie potrafie byc albo dojrzała jak inni,ani dziecinna( choc to jest lepsze od takiego zachowania jakie reprezentuje) czasem czuje ze trace kontrole nad wszystkim i rycze... nie wytrzymuje juz. mam antydepr. , ale nie pomagaja. mam dosyc tego wszystkiego juz.... chcialabym zyc na luzie jak inni, nie przejmowac sie byle gownem, czuje jakbym patrzyła na swiat przez pryzmat patologii ! zaraz mnie zjedziecie pewnie ze gowniara na forum siedzi.. ale kazdy ma prawo ..

dodam jeszcze ze nie potrafie utrzymywac kontaktow z innymi, niby mi brakuje ludzi i tesknie za nimi ale z drugiej strony nie potrafie stworzyc wiezi... wkurza mnie to strasznie, wrecz doprowadza do nienawisci do ludzi... pozniej znow do "uwielbienia" jesli mozna to tak nazwac.... irytują mnie wszyscy, nawet sama ze soba zle sie czuje. nigdy nie flirtowalam jak inni, uwazam ze to normalne i dobre dla nastolatek a jednak trace lata . wolalabym chyba umrzec niz wegetowac!!!

nie mam o czym gadac z ludzmi, w ogole robie z siebie posmiewisko nie mialam nigdy chlopaka :( wyglad pozostawia wiele do zyczenia.. gdybym chociaz miala zajebisty charakter ale nic z tego nie mam ;(

Gość taka.sobie.osoba.na.forum..
powinnas pojsc do psychologa,mialam podobnie, pomogl mi to ze myslisz ze jestes glupia to tylko twoj wymysl, i nikt ci tego nie wyrzuci z glowy jak tylko dobry psycholog przypuszczam ze mialas jakies dziwne historie z rodzcami, krytykowali cie, zabraniali itp. nikt ci nie poda zlotego srodka na ziane siebie w 5 minut, nad tym msisz popracowac, z psychologiem a moze i leki ine pownnas wziasc, ja chodilam do psychologa i bralam leki jedoczesnie, to bylo 10 lat temu, dzis jestem pewna siebie

Gość nas987
wiesz co..zycie jest jedno,ludzie maja wieksze problemy,sa chorzy,sparalizowani,przejdz sie do szpitala a docenisz swoje zycie:) jestes zdrowa,a to najwazniejsze,reszta sama sie ulozy,to twoje zycie,twoj wybor,badz kowalem swego losu:)

staram sie tak myslec ale psychika jest silniejsza] czasem mam takie jazdy jak noxelia i ta cala jennifer a to kwestia zaburzen psychicznych(albo celowej prowokacji ale to inna historia) chodzilam do psychologa, czytalam na ten temat full materiałów i jakos nic nie pomoglo nawet minimalnie! co do tego ze sama sobie wymyslam ze jestem glupia to nie, nawet na kafe nie raz zalozylam topik to zostałam od tepych zwyzywana za sposob wypowiedzi, choc nie wiem co dokladnie jest w nich nie tak, podswiadomie jednak czuje ze na prawde jestem głupia

z drugiej strony boje sie smierci ...

to napisz jak poszlo mam nadzieje ze lepiej bedzie niz w moim przypadku...

Gość nie ma jest
a już myslałam ze to Niedziel zalozył topełe