Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana....

proszę o pomoc...

Polecane posty

Gość zakłopotana....

Słuchajcie, proszę was o pomoc... Kochałam się z moim mężem tydzień po okresie, przed owulacją.. Były to dni płodne prawdopodobnie wg mojego cyklu, ale używaliśmy zabezpieczenia.. W pewnej chwili, tak 3/4( wg, mojego męża) drogi zasunęła nam się gumka i została we mnie.. ale do wytrysku nie doszło całe szczęście. Za chwilę mi ją wyciągnął. Po tym wszystkim za około 7 dni bolały mnie jajniki po czym dostałam krwawienia, na początku brązowawe, później czerwone jak okres.. trwało około 10 dni. Dodam, że okres powinnam dostać za około 13 dni od tego jak dostałam.. Czyli był wcześniej 13 dni. I tutaj właśnie nie jestem pewna, czy leciały skrzepy, czy po prostu grudki śluzu... Boję się, że się mylę i wcale nie były to skrzepy. Czy jest możliwość, że jestem w ciąży? Czy możliwe jest żeby podczas tego krwawienia leciały mi pozostałości z jednego jajnika, a z drugiego jajeczko zostało zapłodnione? Czy jest możliwość, że jestem w ciąży mimo, że miałam okres wraz z dużą ilością śluzu owulacyjnego? Proszę o konkretne odpowiedzi.

Gość ja nie bardzo rozumiem
skoro okres powinnas dostac za 13 dni "od tego" to skad to krwawienie ????

Gość zakłopotana....
To krawienie wyglądało jak przedwczesny okres. Czy to możliwe, bym dosatała okres 13 dni wcześniej?

Gość TaSamaCoZawsze
Perwersja nie nabijaj się. Ja tu poważnie pytam..

Gość Wiola_87_
jezeli piszesz ze do wytrysku nie doszlo no to o co chodzi?? od tego ze gumka zostala ci w pochwie zajsc w ciaze nie moglas?? wiec kompletnie nie rozumiem co to za panika smieszna.... dorosla kobieta a nie wie od czego zachodzi sie w ciaze... bardziej na twoim miejsc martwila bym sie tym krwawieniem.

Gość zakłopotana....
up

Gość dziewczyno a czy
tu taj sa wrózki????

Gość zakłopotana....
up

Gość zakłopotana....
up

Gość no prosze cie
a moze wczesne poronienie?