Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hustawka..see-saw

Ile cm ma twoj synek ? kochanie

Polecane posty

Gość hustawka..see-saw

iwaitforUtam..see-saw.. Ale upał..nagrzałam sobie głowe;/ boli mnie.. Ja wpatrywałam sie w sasiadke plotkare co szła do klatki i nie chciałam sie z nia spotkac wiec musiałam zwolnic kroku.. Ale wzrok mnie sciagnał synka..ile ma cm? ale czapke ma ze oczkow nie widac. Ciebie nie poznałam! Sciałes włosy? tak krótko?????? Bedziesz bogaty:D to taki przesąd;) Czemu masz takie dziwne małe okulary? To nie w twoim stylu;) trzeba było sie chociaz usmiechnac, po dołeczkach wiedziałabym ze to ty:) ODEZWAC SIE:):D No mame in live widziałam w sklepie. Wiec dopiero poznałam po synku bo obce dzieci nie wpatruja sie w kogos;) Chociaz na hustawce była dziewczynka i zagadywała do mnie:) wiec z dziecmi róznie bywa:) a tak powaznie myslałam, ze wypatrzysz mnie i bedziesz na hustawce z dziecmi:)

Gość hustawka..see-saw
Bede o @! : )) wiesz jaka to godzina? to szygfr:) wiem, ze nie spisz to badz jak bedziesz tak samo albo w zielonej kracie to wiem ze ty nawet jakbys miał skarpete na głowie:P:D pa👄

Gość hustawka..see-saw
imisstonoramlrelation, be at that time today please.. my headache...too much sun;/

Gość hustawka..see-saw
Nie dość,że się przegrzałam to jeszcze spadając z huśtawki pierdolnęłam się w główkę👄sweet kisses for u:):)

Gość hustawka..see-saw
❤️:):)

Gość hustawka..see-saw
no comment ale dzieki za up:P przyda sie.. ale głowa mnie boli..;/ j;ai lu un livre o zołnierzasz SS..masz za krótkie włosy;):P jak SS a co to za okulary;) Ubierz sobie dzieciece okulary jak 2 dni do tyłu i saw..:D green i wtedy cie poznałam no ale jechałes 2pasmowka..wiec to była jazda. szkoda ze do mnie sie tak nie ubierasz:D

Gość hustawka..see-saw
tajemniczy(nie udzielał zbytnio wywiadów, publicznego głosu w czasie rzeszy hitlera;)) stad mało o nim wiedzą.. inteligentny przystojny elegancki biegle znał kilka jezyków.. jak ty:) jak dla ciebie, ciekawe czy mundur by pasował::D do tej fruzyry co masz napewno:D ale to fryzura więzienna;) obozowa..a zołnierze mieli dłuzsze włosy z tyłu wygolone