Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Susane

Związek w młodym wieku.

Polecane posty

Gość Susane

Jak myślicie, jak to jest z tymi młodzieńczymi, długoletnimi związkami?. sama w takim tkwię i się zastanawiam czy nie za szybko odebrałam sobie młodość? Z moim chłopakiem związałam się mając 16 lat, on miał 18... Na dzień dzisiejszy ja mam 20, on 22 i staż 4 lat. Kocham mojego faceta, choć chwilami żałuje, że poznaliśmy się w tak młodym wieku. On jakieś dziewczyny przede mną miał, dla mnie natomiast on był we wszystkim pierwszy. Mam 2o lat a czuję się jakbym co najmniej miała 40 (bez obrazy do kobiet dojrzałych). Porostu widzę moje kumpele- żyją pełnią życia, poznają nowych facetów, flirtują a mnie troszkę brak, że nie miałam się kiedy wyszaleć. Mam wrażenie, że kiedyś i tak kiedyś z mojej lub z jego strony dojdzie do zdrady, chęć spróbowania czegoś innego... Nie wiem sama. Jakie wy macie spostrzeżenia na ten temat?. Z pośród waszych znajomych takie związki mają szansę przetrwania?

Gość uitytytyty
bardzo niedojrzala jestes, jesli ze soba sypiacie to nie dziwne. ci co sie szanują nie maja takich proboemow 🖐️ trzeba bylo sie nie szmacic z chlopasem tylko rozwijac uczucie to by takie debilne mysli do tepego lba nie przychodzily

Gość TaSamaCoZawsze
Jeśli się kogoś kocha, nieważne w jakim wieku, ważne czy jest się wtedy dojrzałym, to flirty czy inne zabawy nie są potrzebne do niczego ;-)