Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rafaelloo

o co chodzi ?

Polecane posty

Z pewna dziewczyna jestem pol roku.No i wczoraj tak sobie szczerze o sobie gadalismy i ona mi opowiadala o swojej chorobie i o tym ze jak byla mala miala operacje.Potem jak to opowiedziala to miala lzy w oczach i powiedziala:ciezko mi bylo o tym mowic,ale wlasciwie nie wiem czemu Ci to powiedzialam .Potem wyszla,bo to bylo u mnie.I dzisiaj pisze do niej ,co sie stalo wczoraj ,przeciez nic takiego sie nie wydarzylo to ona odpisala: teraz pewnie zmienisz o mnie zdanie i nie bede Cie tak pociagac .Ona nie chce mi powiedziec czemu tak zareagowala , o co chodzi ,co mam robic teraz? Rozmawiac o tym czy zostawic ?

a co jej właściwie było? Powiedz to może nam będzie łatwiej zrozumieć tą sytuację i zorientować się czy rzeczywiście ma powody by sądzić, że zmienisz o niej zdanie.

moze to nie chodzi konkretnie o chorobe ,tylko o to ,ze miala operacje i ze przez to,ze ma blizne przestanie mnie pociagac;)

ja też miałam operację i mam bliznę na brzuchu... :) ale jakoś nie mam w związku z tym kompleksów, przecież nic na to nie poradzę, że tak się stało, spraw by poczuła się jakoś pewniej może.