Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JDJDJDJDJDJD

jutro mam rozmowe o prace ale nie mam sie w co ubrac

Polecane posty

Gość JDJDJDJDJDJD

czy musi byc biala bluzka co zakladacie?

Gość Donata00
mini i bluzka z dużym dekoltem nie musisz wkładać stringów i stanika

pewnie że nie musi, ma być elegancko ale nie musi być zaraz spódniczka, biała bluzka i żakiet, pod tym względem wiele się zmieniło w ciągu ostatnich lat

Gość bebiknaa
a o jaką pracę chodzi ? bo jeśli w jakimś sklepie spożywczym czy coś to idz normalnie ubrana

Gość bebiknaa
spodnie kanty ? to jeszcze produkują te obleśne spodnie ?

Gość JDJDJDJDJDJD
chodzi o prace w takim franczyzowym banku

Myślę, że skromnie. Biała/czarna bluzka, eleganckie spodnie. I koniecznie zakryte buty ;). Nie na szpilach :p

oblesne? pupa w nich wyglada swietnie, sa eleganckie ja sie w nich swietnie czuje dla mnie niewazne czy to bylaby rozmowa o prace w sklepie, czy w biurze czy w budce z piwem wypada isc ladnie ubranym nie musi to byc od razu biala bluzka ale tez nie moze byc dres

jak w banku to tym bardziej jakies czarne spodnie, obcasy i biala bluzka a jak do osblugiwania klientow to w ogole nie ma mowy ze inaczej bedziesz twarza banku wiec musisz wygladac elegancko

Gość JDJDJDJDJDJD
a moglabym sie ubrac w taka sukinkee bezowa- taka hmmm weslena. mialam ja na wesleu kuzynki w tamtym roku. to moja najleleganstsza rzecz

Gość JDJDJDJDJDJD
no tak ale przytylam ostatnio , nie mam pracy od 3 miesiecy wiec kasy an nowe ciuchy szkoda, jak sie dostane dostane sluzbowe ciuchy

sukienke na rozmowe? chyba odpada idziesz na rozmowe o prace a nie na kawe z kolezanka nie masz zwyklych nawet dzinsow czarnych? albo szarych jakichs spodni? badz spodnicy? no nie wierze pozycz od kogs ale prosze nie zkaladaj sukienki z wesela na rozmowe:o

Gość JDJDJDJDJDJD
to nie ja psialam o sukience to idiotka jaks sie podszywa ja mam szare eleganckie spodnie, biebieska koszule do tego zaloze

Gość JDJDJDJDJDJD
no w s umie to mam takie czarne spodnie ,takie normalne,lekko rozrzeszane na dole, tylko ze troche sprane....

Gość JDJDJDJDJDJD
ze cekinkamy i falbankami ,ale wygladam w niej uroczo

Gość przerwa miedzy palcami 90i1/2
Zakladaj spodnice biala bluzke i koniecznie cieliste rajstopuchy !

Gość JDJDJDJDJDJD
no a moze byc ta sukienka? mam do tego takie bolerko tez.

Gość JDJDJDJDJDJD
nie mam zadnej spodnicy na taka okazje!!!!!! koszule mam taka srednio niebieska. ale mysle,ze ta ksozula jets ok.

jak Coe faktycznie nie stac na nowe to idz moze do lumpa poszperaj, moze znajdziesz jakies spodnie eleganckie zaczernij sobie nicka bo faktycznie myslalam ze o tej sukience to ty pisalas

Gość JDJDJDJDJDJD to ja pisalam
dobra koncze ten temat bo pisza tu jakies gesi ktore nei maja co robic tylko bzdury wypisaywac

Gość JDJDJDJDJDJD
a czarne leginsy?

no pewnie, załóż te szare spodnie, niebieska bluzkę i powinno być ok, prawda jest taka, że musiałabyś się ubrać się na prawdę skandalicznie żeby ktoś z tego właśnie powodu Cię odrzucił, nawet jeśli nie do końca ubiór będzie odpowiadał ewentualnemu pracodawcy to każdy sobie zdaje sprawę, że można o bez problemu zmienić

Ma byc skromnie , elegancko i schludnie. A to wcale nie oznacza białej bluzki i czarnych spodni. Mozesz załozyc stonowaną sukienkę- ale koniecznie z zakrytymi ramionami , mozesz założyc spodnie ( nie dzinsy) i marynarke .

Gość JDJDJDJDJDJD
ale rozmowa jest jutro o 9 rano!!!! lumpy sa juz pozamykane!!!!! boze,ja nadal nie mam sie w co ubrac!!

Gość JDJDJDJDJDJD
aha czyli szare spodnie i niebieska ksozula moga byc tak? no to tak zrobie..... mam nadzieje ze mnie przez to nie wyrzuca.