Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serhohlandpodrozal

Tu welewam swoje żale. licze na słowa otuchy!

Polecane posty

Gość serhohlandpodrozal

Wiecie co? Tyle się mówi, jak to kobiety w ciąży są bez ambicji, że zyją tylko życiem dziecka, kupami, smoczkami, szczepieniami.Złośliwi mówią, że wiele matek ciumkających się uwstecznia. a ja im zazdroszczę. Co ja mam? Pracę za 1900zł netto. narzeczonego na studiach, który zacznie dopiero zarabiać od wakacji. Nie mamy wlasnego mieszkania. wnajmujemy pokój (POKÓj!!!) w mieszkaniu studenckim;/. Odkładam całą wypłatę na konto oszczędnościowe, zyjemy ze stypendium i renty po rodzicach... Marzę o dziecku, o byciu mamą, o wychowaniu młodego człowieka na mądrą, wartościową jednostkę. ale nie mam pieniędzy. nie stać nas na dziecko. za rok bierzemy ślub. potem chcemy wyjechać na rok za granicę, popracujemy fizycznie, ile zarobimy tyle zarobimy a na resztę wezmiemy kredyt. podsumujmy. dwa najblizsze lata spędzę w wynajmowanym pokoju z przygłupami za ścianą, pracy lepszej nigdzie nie mogę dostać, całe szczęście, że chcoiaż mam umowę o pracę. ...a dziecko? dziecko nadal pozostaje w mojej sferze marzeń. jedyną osłodą jest dla mnie kupoanie ubranek (tak tak, oszalałam;/) na przyszłość....

Gość serhohlandpodrozal
do tego ostatni orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach