Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badaczka zachowań

Jak facet daje do zrozumienia, że kobieta mu się podoba?

Polecane posty

Gość badaczka zachowań

j.w.

Gość Grzegorz Kleszcz
facet? nie wiem jak pokazuje babie że jest fajowa mężczyzna ? - kobiecie? - różnie

Gość badaczka zachowań
dobra niech już będzie, że mężczyzna :)

Gość Grzegorz Kleszcz
aaaa mężczyzna? jak rozumiem chodzi o (bardzo) początkową fazę znajomości? ja np. patrzę na Nią w bardzo wymowny sposób, dotykam rzadko i dyskretnie ale z dużą czułością, słucham co mówi [i staram się pamiętać :D co mówiła wcześniej, żeby móc do tego tematu powrócić], czasem (ale nie za często) powiem jakiś szczery komplement

Gość badaczka zachowań
hmmm a co to oznacza, że ciągnie nas do kogoś, tylko wiemy co?

Gość badaczka zachowań
czy to moze byc zwykłą fascynacja, która minie szybciej niż się pojawiła? Co oznacza to np. kiedy facet klepie kobietę po tyłku niby dla żartu, czy zachowuje się jak idiota w jej obecności nieustannie jej dokuczając? Czy mowa ciała, gesty mogą nam wiele powiedzieć? Czy to jest tak, że nawet wygadany mężczyzna w obecnosci kobiety, która mu się podoba traci rozum i zachowuje się jak dziecko?

Gość banka mydlana
nie jak dziecko tylko jak zwykly napaleniec gdyby facet mi obcy klepnal mnie w tylek to ja bym go klepnela w twarz :) jezeli on nie slucha tego co miwsz czyli jak napisalas zachowuje sie jak ''dziecko'' to znaczy ze jego mysli krązą tylko wokół jednego jakby by tu ja przeleciec a rozumiem ze jestes atrakcyjna kobieta?