Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trengolata

Dzis już nie mam żadnych wątpliwości, kobiety patrzą tylko na hajs

Polecane posty

Gość Trengolata

Jeśli się nie ma hajsu to owszem, można zdobyć kobiete.. tylko, że zawsze kończy się tak samo- na początku jest pięknie, zauroczenie, sex, miłe słówka.. ale po okresie mniej więcej paru miesięcy ona nagle zdaję sobie sprawy, ze przy tobie nie ma przyszłosci i cię zostawia.. oczywiscie chodzi o kasę no i facet zostaje sam porzucony i cierpi jak głupi :/

Gość kto wie jak bedzie?
zamiast sie uzalac chwyc sie facet roboty

Gość grgrwtwe
owszem, lecą, ale potem i tak często chajtają się z biedakami -z braku laku też marzysz o szałowej lasce, a prawdopodobnie jeśli się ożenisz to z przeciętniarą. Z braku laku.

Wiesz, co innego jest, jesli kobieta leci tylko na kase, samochod, itd. czy jest zwykłą szmatą :) a co innego, jeśli mysli przyszlosciowo i zwyczajnie się martwi. nie mówie oczywiscie, ze facet ma zarabiac nie wiadomo ile i spelniac wszystkie moje zachcianki, ale jesli nie potrafi zarobic na dom to jest zwykła cipka :) facet MUSI byc zaradny

złudzenie_optyczne - teraz malzenstwa nie są w modzie . Kazdy zarabia na siebie i tak powinno byc ,bez zaglądania w portfel/na konto.

Gość leżę i kwiczę :)
może po prostu wybierasz kobiety, które same chcą coś osiągnąć w życiu zawodowym (myślę o większych pieniądzach) a ty jesteś ich przeciwieństwem

Gość Trengolata
// widocznie w zlych kregach sie obracasz // uwielbiam ten tekst :) taaaak. czyli caly swiat jest zły.. bo to nie mozliwe abym CIAGLE trafial na zlych ludzi i ciagle slyszal tylko o zlych ludziach ps. co to znaczy-idz facet do roboty?? czy ty dziewczynko myslisz ze to takie proste? owszem, pojsc gdzies na taśmie , produkcje, magazyn za marne 1200zł mozna w kazdej chwili, ale po takiej robocie kobieta gardzi takimi smiecami a zarabiaz wielkie dobre pieniadze może tylko 1) ktos dobrze wykształcony np po prawie albo medycynie 2) ktos kto ma wlasny interes i mu sie powiodlo 3) prezesi duzych firm 4) no i znani ludzie, aktorzy, sportowcy itp inni ludzie NIE MAJA SZANS na dobre pieniadze.. czyli przynajmniej 80% spoleczenstwa jest gownem ktore nigdy nie bedzie mialo milosci??

Gość 343345
złudzenie optyczne - podobna jesteś do Jen z IT Crowd. Fajne są takie rude laski z pełnymi ustami :)

czyli 80% społeczeństwa zarabia 1200 zł :) wmawiaj sobie dalej :) przykład najbliższego kumpla, skończył jedynie jakieś technikum elektroniczne, na studiach zawisł zawsze chciał coś osiągnąć, szukał pracy która go zadowoli teraz ma 27 lat, jeździ po świecie i zarabia w swoim fachu ok. 20 tys. zł (jak widać przykład bez większego wykształcenia, nie jest ani po medycynie, ani nie jest właścicielem)

Gość Trengolata
// no to nie jestem kobietą, bo mój facet jest zupełnie spłukany i jakoś mi to nie przeszkadza.// pogadamy jak będziesz starsza, miała dziecko, dom itp.. czy tez ci to nie bedzie przeszkadzać // czyli 80% społeczeństwa zarabia 1200 zł wmawiaj sobie dalej // ja nie napisałem, że 80% spoleczenstwa zarabia 1200zł... to była odpowiedz do tego zdania jakiejs idiotki abym poszedł do roboty bo tylko tak płatną robote człowiek jest "od tak" bez fachu w ręku znaleźć chodziło mi o to, że 80% spoleczentwa TO PRZECIETNI LUDZIE o przecietnych zarobkach w granicy 1 000 - 5 000 kokosy zaczynają się od conajmniej 30 000 co miesiac.. wtedy taka postać ma szacunek, jest lubiona, ma powodzenia i moze DUZO nie wspomne juz o ludziach ktorzy zarabiaja milion miesiecznie..

przepraszam cie bardzo, ale znam osoby ktore na ta kase nie leca, ja rowniez taka jestem do wszystkiego trzeba dojsc, z nieba pieniadze nie spadna.. trzeba sobie na nie zapracowac, a zwiazek polega na tym zeby sobie wspolnie pomagac kazdy kiedys zaczynal od zera

Gość Trengolata
// przepraszam cie bardzo, ale znam osoby ktore na ta kase nie leca, ja rowniez taka jestem // wiesz znam i znalem osobiscie wiele kobiet ktore tak mowia.. ale real jest zupełnie inny na słowo zadna dupa nie powie ze na kase nie leci ale pozniej kazdy konflikt, rozejscie sie w zwiazku itp 90% ma podłoze finansowe

jeśli kokosy zaczynają się od 30 tys., to niestety 70% lekarzy do tej grupy nie należy tak samo właściciele małych firemek, których u nas dużo krąg się zawęża :)

Gość Trengolata
Noxelia jedyna prawdziwa kobieta... powiedziala wprost to co KAZDA mysli.. oczywiscie to nie zmienia faktu ze jestes kurwą szmata i materialistka.. ale takie wlasnie sa dzisiejsze kobiety, to nie twoja wina.. taka wasza natura, jestescie po prostu kurwami, dla ktorych pieniadz=milosc

nie generalizuj jak ja poznalam swojego obecnego meza nie mial pieniedzy, mial kredyt studencki, wywodzil sie z biednej rodziny (ja z reszta tez nie mialam kasy). oboje dalismy rade, wspolnie sie wspieralismy i doszlismy do wszystkiego zupelnie sami i tylko sobie to zawdzieczamy i to nasz tez bardzo polaczylo

Gość Trengolata
'leze i kwicze' bo ja mowilem juz o kokosach.. oczywiscie, ze jesli np lekarz zarabia 10 000 to to juz jest naprawde ladna suma i on juz moze sobie pozwolic na dobre zycie, kobiete, dom itp ale chodzilo mi o kokosy , czyli duzy dom po za miastem, mieszkanie w miescie, wyjazdy za granice, zajebiste samochody warte minimum 100 000 itp

w takim razie juz dawno powinnam odejsc od mojego faceta, bo gdy sie poznalismy byl totalnie splukany, ba nawet mieszkal ze mna i moimi rodzicami ( za namowa moich rodzicow bo widzieli ze nie zbyt mu sie w tej polsce powodzi, a to dobry chlopak jest ) tutaj tez nie bylo i nie jest rozowo.. nie zarabia kokosow ale na zycie wystarcza, teraz ja troche dokladam i jest coraz lepiej jeszcze nigdy nie poklocilismy sie o pieniadze, pozatym ja rzadko z nich korzystam, tylko wtedy gdy naprawde potrzebuje, kazdy grosz wole odlozyc az sie nazbiera wieksza pula

Gość Trengolata
noxelia a moze ty rusz swoja tlusta dupe, skoncz zajebiste studia i zarabiaj kokosy ??? latwo pierdolic a trudniej zrobic ja wiem, ze nie nadaje sie na ciezkie studia (gowniane wlasnie koncze... ale wiem ze nic po tym nie bede mial) , wracajac.. wiem ze nie nadaje sie na ciezkie studia i nie pierdole glupot , ze to jest latwe a ty kurwo mowisz tak jakby to byl pryszcz i wrecz wymóg facetów A CHUJA PRAWDA! j atak samo powiem, patrze na kase kobiety- jesli nie zarabia duzo to nie ma u mnie szans i koniec kropka ps. aby kobieta mogla wymagac pieniedzy od faceta to musi zajebiscie wygladac, smiem watpic bys to spelniala

Gość Trengolata
/// jeśli facet naprawdę kocha, to dba o rodzinę i tyle./// hjahahahhahaha to co ma zrobic facet bez kapitalu na rozkrecenie swojej firmy i bez dobrego fachu w łapie?? ma zaczac zabijac, okradac itp wszystko po to by pierdolonej kobiecie służyc? zastanow sie..

Wg mnie 5 tys. to już jest dużo i nie znam NIKOGO kto zarabia więcej :O a jakoś większość znajomych mi facetów jest w związkach, więc to chyba z Tobą musi być coś nie tak. I zero szacunku do kobiet widzę :O ja skreślam Cie juz za to

"ps. aby kobieta mogla wymagac pieniedzy od faceta to musi zaj**iscie wygladac, smiem watpic bys to spelniala " haha czyli liczy się tylko wygląd a nie wnętrze? bez komentarza :D :D :D

Gość Teragota
//Ale po co ja? Ja będę córke wychowywać, a mąż będzie zarabiał i pracował. // hahah to powodzenia, żaden facet nie będzie takiego darmozjada utrzymywał, gdybyś jeszcze wyglądała jak Nicole Shingezer to byś znalazła takiego frajera ale z przecietna urodą? kobieto nie czarujmy się:):) to tak jakbym ja startował do Dody...

Gość onek299
w3ow 5 tys ,10 30 tys..aaaa dajcie mi prace za 4 tys bede w siudmym niebie :)) a nie jak teraz za 1700zł i to czesc na czarno bo własciciel chce zaoszczedzic a robie wszystko tak jestem po sredniej szkole a na studia mnie nie stac a nawet gdyby to bez pleców nie bedziecie zaraiac wiecej niz 3000tys brutto bo chyba te wasze 5 tys to jest suma bruttoo!!! i te 5 tys to jest bardzo duza kwota wiadomo ze lepiej wiecej ale za takie pieniądze to juz ma sie naprawde fajne zycie ,piszecie ze faceta skreslacie a ja pierdole związki byłem tez w jednym i autor ma racje kasa i tyle kos zarabia wiecej muj rywal 4 ja 2 i rachunek jest prosty ale powiem ci cos autorze nie warto zakładac rodziny nie w tych czasach lepiej pujsc na łatwe panienki i olac takie pojebane babsztyle księzniczki jebane bez rodowodu bo mi sie nalezy i chuj

Gość drogi autorzeeee
Ty chciałbyś extra laskę, która jest dobra w łóżku, skończyła dobre studia i ma dobrą pracę, ale jesteś niezaradną ciotą i jesli chcesz mieć kobietę, to zacznij oglądać się za pasztetami, to jeszcze inna ciota sprzątnie ci taki pasztet

chcesz duzo zarabiac? to szukaj pracy w kolporterze jako kierowca, po 2 latach wyciagniesz 7 tysiakow, tyle ze ok 3,500 idzie na sama beznzyne :P

Gość onek299
no i ..ó i teraz juz mnie podsumowałaś dzieki..

jestem pracodawcą malutka firma 3 osoby mała miejscowość płaca podstawowa to 3700 2 soboty w miesiącu pracujące - po 150 zł i jak lepszy miesiąc 500-700 zł premii

Gość Teragota
noxelia to niezła z ciebie szmata skoro masz 22 lata? a juz bylas zareczona a teraz jestes juz z nowym haha czuje ze prujesz sie czesto.. nawet nie chcial bym sie na ciebie wysrać ps. juz to widze jak twoj obecny NIBY partner zarabia w chuj kasy i ty siedzisz na dupie (swoja droga to swiadczy o tobie ze niezly pasozyt z ciebie jest i nic nie warta laska) i nic nie robisz