Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRZEKLETA Z KILLYBAG

EX RZUCILA NA NAS KLATWE?

Polecane posty

wITAM. na poczatku zaznacze, ze oboje z mezem jestesmy racjonalni az do bolu. Zwlaszcza maz. Ale ostatnio tak nam zaczelo sie dziwnie zycie ukladac ze....powiazalismy pewne fakty i przyszlo nam do glowy ze to moze byc klatwa... ale po kolei. jestesmy bardzo szczesliwym malzenstwem od 8lat. meza poznalam kilka lat po jego rozwodzie z osoba ktora go zdradzila, pokomplikowala sobie zycie i trafila do szpitala psychiatrycznego z ostrymi zaburzeniami jazni. Wydawalo sie ze nie ma do nas pretensji zadnych. Do czasu. Ostatnio nagle zadzwonila do meza i powiedziala mu ze ma ode mnie odejsc bo zle sie to dla nas skonczy,...i ze pozaluje jesli tego nie zrobi. I sie zaczelo. Podupadlam na zdrowiu, nic mnie nie cieszy, nic sie niue chce, ogarnia mnie beznadzieja, wszystko boli, nie mam wcale sil. Mezowi w pracy przestalo sie wiesc, ma mnostwo pechowych zdarzen - od pogody poczawszy, na nieuczciwych kontrahentach konczac. zle spimy, ex nas meczy w koszmarach. Powoli zaczynamy sie bac...ktos moze mial pdoobne doswiadczenia?Myslicie ze moze to byc rzeczywsice jakas "klatwa?"

Gość Grzegorz Kleszcz
mniej TVN-u! skończ z Gie Wu! a szare komórki się zregenerują!

HAHHA tez sie na pocztaku smialam...teraz mi nie do smiechu juz..:(

spotkałem się z takimi sprawami....sam znam wiedźmę , która jak kogoś przeklnie , to nic mu nie pomoże...:P

czy ktos sie orientuje, jak mozna zrzucic z siebie klatwe?

Gość Wróżbita Maciej 2
Jest to możliwe - na początek polecam wizytę u parafialnego księdza - egzorcysty. Jeżeli nie ma go w twojej diecezji, poszukaj najbliższego.

Gość Jeśli....
Czytałam kiedyś w gazecie podobną historię laska chciała odegrać się na facecie za pomocą lalki wu du ale sprawy poszły za daleko i sama chciała to przerwać a nie umiała więc poszła do wróżki i ta jej podobno pomogła ale to tylko historyjka z kolorowego pisma...

Gość Wróżbita Maciej 2
Wróżka jeszcze bardziej pokomplikuje - róbta co chceta.

Gość kolejna patologia
wierzysz w gusła, więc ci dupa uschła :D

Gość kgbrghrfghghetjertjryuj
moja kolezanka miala podobno klatwe na sobie. znaczy to nie byla klatwa bezposrednio rzucona na nią, tylko dokladni na jej ojca. ona nawet o tym nie wiedziala. ona nigdy nie miala faceta, zawsze jej cos nie wychodzilo i w koncu kiedys tam poszla do jakiegos zielarza po jakies tam ziolka na cos, nie wiem dokladnie, i ten zielarz powiedzial ze jej rodzina ma klatwe nad soba. od kiedy zdjela ta klatwe ma faceta, juz jest po zareczynach.

a sa moze jakies sposoby zeby s[rawdzicz czy to naprawde klatwa?bo moze to tylko zbiegi okoklicznosci....mam nadzieje...

Gość rgdddd
smutne to :(

Gość RoZsĄdNa persona
To że człowiek może zostać opętany przez szatana, to wiadomo od wieków ale tym zajmują się księża specjalnie do tego przeszkoleni tzw. egzorcyści. Nawet w Watykanie jest dyżurny ksiądz egzorcysta. Ks. Gabriele Amorth był egzorcystą diecezji rzymskiej z nominacji Jana Pawła II. Natomiast jeżeli chodzi o klątwę to podobno jest to możliwe ale może się to obrócić przeciwko tej osobie, która tę klątwę rzuciła. Nie ryzykowałabym, to tak jak zacząć się interesować okultyzmem!-to nie jest zabawa! W żadne wróżki nie wierzę-to zabobony! Nie warto się mścić, zło zawsze wraca i to zwielokrotnione! Nie zawsze od razu, czasem po bardzo długim czasie!

PRZEKLETA Z KILLYBAG

boje suie tejk kobiety....

Gość Ja bym raczej powiedziała
Czy Wy wszyscy, włącznie z Autorką, zwariowaliście? Rozwiązania są proste, a przyczyny są zwyczajne, a nie metafizyczne. PRZEKLETA Z KILLYBAG "Ostatnio nagle zadzwonila do meza i powiedziala mu ze ma ode mnie odejsc bo zle sie to dla nas skonczy,...i ze pozaluje jesli tego nie zrobi. I sie zaczelo". To się nazywa groźba karalna. Zgłaszasz albo na policję, albo do prokuratury. "Podupadlam na zdrowiu, nic mnie nie cieszy, nic sie niue chce, ogarnia mnie beznadzieja, wszystko boli, nie mam wcale sil". To depresja, bardzo typowe objawy i to przynajmniej średniozaawansowanego stadium. Jeśli natychmiast nie zgłosisz się do lekarza-psychiatry po leki i do psychoterapeuty na terapię, to dopiero będziesz miała piekło na ziemi. I bez ządnego udziału byłej żony męża. "Mezowi w pracy przestalo sie wiesc, ma mnostwo pechowych zdarzen - od pogody poczawszy, na nieuczciwych kontrahentach konczac". Pogoda już od paru lat jest nieprzewidywalna, to norma. A nieuczciwi ludzie i kontrahenci to też nic niezwyklego w dzisiejszych czasach. Jeśli wcześniej ich nie zauważyłaś, to znaczy, że albo byłaś bardzo ślepa i naiwna, albo żyłaś w jakimś kokonie. "zle spimy, ex nas meczy w koszmarach". Mniej o niej myślcie, to i nie będzie się Wam śniła. Proste jak diabli. "Myslicie ze moze to byc rzeczywsice jakas "klatwa?" Oglądaj mniej horrorów, a bardziej wróć do rzeczywistości, to zobaczysz, że sobie wymyślasz klątwy tam, gdzie jest zwyczajne życie i zwyczajne choroby.

* bez żadnego udziału byłej żony

Gość obawiam sie ze
wrozbita ma racje. sa ludzie ktorzy zamawiaja klatwy przez internet, poza tym dziala tez slowo wypowiedziane pod dana osobe. wizyta u pseudo doradcow typu wrozka - hipnotyzer, zielarz , to zlo.

To nie ma niczego wspólnego z żadną klątwą na Boga!!!!!! Jeszcze raz powtarzam, że Autorka choruje na depresję, a zmienna pogodna i nieuczciwi ludzie to nic nadzwyczajnego. Przestańcie wypisywać te brednie.

Gość czikita-yo
Ja bym raczej powiedziała spierdalaj debilko

czikita-yo - głębia Twoich argumentów wręcz poraża mądrością. :-D Z chamami nie dyskutuję. :-P

Gość Jasmina42
Od lat zajmuję się tarotem i pomagam ludziom w róznych kłopotach życiowych. Jeśli była bys zainteresowana to myslę, że mogła bym ci pomóc. Podam ci mój e-mail jeśli sie zdecydujesz. Jasmina.

Gość czikita-yo
Ja bym raczej powiedziała chuj ci na droge

Gość DO Ja bym raczej powiedziała
Zobacz jaki czikita założyła temat ;) :P :D Nic dodać :P

Gość wróżka czikita
Chooj wam w dupale !!! :classic_cool:

DO Ja bym raczej powiedziała - spoko, nie przejmuję się tak bezwartościowymi ludźmi. Nie mają niczego do powiedzenia, tylko plują jadem.

Gość Jan Gałuszka
Witam, nazywam się Jan Gałuszka, rzucaniem i zdejmowaniem klątw i uroków zajmuję się od 1987 roku, Kiedyś robiłem to tylko po to żeby zarobić lecz teraz dochodzi do tego misja niesienia pomocy innym. Jeżeli masz problem z osobą która nie daje ci żyć, jeżeli twoja ukochana cię zostawiła, ja mogę ci pomóc. Pomyśl i przyjmij pomocną rękę. Proszę się zgłaszać na ten e-mail : janklatwyiuroki@gmail.com