Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomruczek

nie mam o czym gadać

Polecane posty

Gość pomruczek

złapałam się na tym,że nie umiem gadać z ludzmi, bo mam nudne życie, non stop o dupie marynie się nie da gadać chyba, nie? owszem,zawsze coś tam do kogos zagadam ale nie umiem podtrzymac gadki, nie rozumiem jak można chodzić na randki no i o czym niby gadać non stop po pare godzin? ogolnie jak można z kims byc tak dlugo np. 3 lata i miec ciągle o czym gadac? a wy oczym rozmawiacie na randkac? albo z waszymi polowkami ?

Gość pomruczek
sle na randkach też tak masz ? bo p[przykładowo z najlepsza koleżanka zawsze mam o czym gadać, nie ma minuty zeby byla cisza a z facetem na randce jakims to takie chwile ciszy albo bezsensowna gadka szmatka o dupie marynie. ;/ strasznie mnie to denerwuje ta przypadlosc ;/

a ile masz lat?:) ja jestem osobą raczej małomówna, nieśmiałą. Ale jeśli dobrze się czuje w czyimś towarzystwie, to rozkrecam sie ;) to samo mam z jedna moja kolezanka, zawsze dobry humor i czasem nawet gadam wiecej niz ona ;) Ale z facetami jest inaczej, bo moze za bardzo sie spinamy i nam zalezy? Ost. spotykalam sie z kims, z kim ewidentnie sie nie dogadywalam. Niby podobne zainteresowania, muzyka, itd. ale kurcze jakos sie starsznie blokowalam przy nim :O

Gość pomruczek
bede miec 20 a ty ? wiesz ja tez sie rozkrecam przy kims przy kim czuje sie swobodnie,ale raczej przy facetach nie przypominam sobie zebym sie jakos strasznie spinala. nie wiem w czym tkwi problem, wiodę nudne zycie moze temu ? ale mam powiedzmy,że takie dość bogate slownictwo troche prostackie ale calosciowo wychodzi calkiem smiesznie chwilami. a w obecnosci jakiejsc grupy osob to jak to z toba jest ?

ja mam 23 i tez mam troche nudne, monotonne zycie i zadnych super zainteresowan :O ale mysle, ze u mnie to wynika z charakteru, cicha, spokojna, itd. dlatego wole sie otaczac wariatami, gadatliwymi, bo kto z kim przystaje takim sie staje ;) mi sie udziela dobry humor innych.

Gość pomruczek
to jest prawda, wioes zna studiach dalam się omamic takiej spokojnej dziewczynie, co prada lubie ja ale ona tak odstaje od grupy i tym samym ja od tych zabawnych ludzi. przez to wpadłam w jakiś mega dół, wiadomo, tyle tematow nas otacza, tyle tego wszystkiego jest, ale jakos trudno to wszystko ... np. wolę siedziec cihco niz gadac glupoty, chociaz i tak co gadam to jedna wielka glupota ;]