Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hustawka..see-saw

Usmiechhhhhhhhhhhhhhh proszę

Polecane posty

Gość hustawka..see-saw

uśmiech proszę(poprosiłam):) To sie odezwe. A ty taki poważny i wtopiony w tłum. Wygladasz jak chłopiec, jak facet 30 albo jak 40latek. Nie dziwie sie ze ppziie ciebie nie namierzyli. Ale jest znowu to sao co rok temu, jak podaje godzine to poto aby sie nie szukac. Tylko zawsze rok temu tez myslałam, ze bedziesz juz czekac na mnie z usmiechem pod domem, ławka w aucie. Zaparkowane auto. Na mnie tak faceci czekali jak podałam godzine. wtedy wiem, ze facet przyjechał do mnie- stoi pod moja klatka i usmiecha sie do mnie. I sie odzywam, czesc imie itp:) niektorzy buziaka dostają;) Nawet jak bede z mum to tez tak zrobie:) Ale nie ze ty powazny 1 km dalej itp. taka piekna pogoda..i jest co rok temu..zamiast isc teraz na spacer (umiesz sie bic to sie nie boje:D) wokół miasta patrzyc w niebo..uwielbiam. To ja w domu a ty w barze..albo z rodziną (mamisynek żona ci niepotrzebna:)) Ps wole abys 2 tyg oszczedzał i nie jezdził po moim miescie w sumie bezsensu jazda tu i tam bezcelu a odwiózł pieska dziewczynce. Wydzwania za nim bardzo go chce. Numery podałam i znowu podam w opisie. jak chcesz pogadac przez okno robiłam tak w czasach studiow ja w oknie faceci na dole w aucie:) o 24 i 1 w nocy, ostatnio z sasiadem w nocy gadałam pode mną w oknie o 24 bo on pali w oknie:) cisza gwiazdy swiecą pieknie jest..bede w oknie bo lubie gwiazdy cisze wieczór o 23:) to wychyl sie z tego auta zatrzymaj. Zawołam, a mandat za zakłócanie ciszy nocnej ty zapłacisz. Mam nadzieje, ze nie ZAPOMNIAŁES o tym co dla mnie wazne piesek ale i Dziecko. Chce widziec czy pani dobrze z oczu patrzy ma miec moje dziecko w końcu. Mama po pl rozumie? Powiem mamie jak sie zachowujesz:):D

Gość hustawka..see-saw
chyba nie tak ciebie wychowała.. oslepiasz mnie zima i latem rok teu długimi swiatłami..specjalnie..zamiast powiedziec czesc kochanie jestem jak chciałas:)

Gość hustawka..see-saw
o 23 nie bede jednak szkoda ze nie wiedziałam ze twoja mama to była nie skojrzyłam..:O jak rozumie po pl to bym jej powiedziała czy tak ciebie wychowała i dziadek

Gość hustawka..see-saw
czy tak sie zachowywałes do poprzednich kobiet. nie stawiałes na spotkania, olewałes. Stałes 1 km za nia ale nie podeszłes porozmawiac tylko auto i jazda..taka zabawa mama wie ile lat to trwa i co robisz ostatnio jak o cos prosze? prosze przeliteruj to sobie..

Gość hustawka..see-saw
niby chcesz poznac kobiete..kobieta ci ułatwia podaje godzine abys jej nie szukał czas ona jest ciebie nie ma albo jedzie 100 na h..mijasz i ani spojrzysz ja sie matki zapytam co ona sadzi i czy tak sie zachowywałes wczesniej. jak sam robisz to nic nie robisz. Tylko jezdzisz. jak juz nie odzywasz sie to wypadałoby sie chociaz usmiechnac ale nie 1 km od niej a 50 cm od niej. To róznica. Ale ja nie wyobrazam sobie nie przywitac sie z osobą do ktorej sie jedzie. Tymbardziej facet do kobiety...jak kultura wymaga.

Gość hustawka..see-saw
co niedziele ona w kosciele ty wiesz o tym to zamiast ty! ty podejsc do niej stac blisko to albo 10 km od niej i tylko na pupe..a rodzine podslyłasz a oni ani me ani be..Bo jeszcze rozumiem podesłac rodzine ale ta rodzina sie odzywa..o czesc j. jest tam czeka pogadajcie itp...i tak latami zabawa matka i dziadek byliby zachwyceni twoim postepowaniem? mama byłaby zadowolona jakby ja jakis facet tak traktował? spytaj sie..

Gość hustawka..see-saw
i jeszcze krzywienie buzi za znak fu. Za takie zachowanie??? niezłe lanie powinienes dostac w dziecinstwie.

Gość hustawka..see-saw
i nic sie nie uczysz.. rok temu była w parku..abys podszedł w koncu usiadł koło niej..wszyscy tam byli tylko nie ty:O teraz ona z ksiazka to nie pomyslałes ze chodzi o to samo! tylko ze obok była pusta hustawka.. ale ty niedomyslny jestes..kompletnie..anajgorsze jest to ze sie nie odzywasz powazny i sie nie usmiechac i nie jezdzisz 10 km h tylko 100 km h jak koło niej przejezdzasz// a najsmutniejsze jest to ze jak daje godzine czas to zamiast juz czekac na nia pod jej domem jak kazdy normalny facet ktoreu zalezy(?) na kobiecie i sie usmiechacto ten nic. Szukaj go po ulicy bo on dopiero jedzie..:O to było juz rok temu 2 lata temu..nudzi mnie to juz..i rani

Gość hustawka..see-saw
indianie mieli szacunek do słowa..mowionego..dlatego usa jest nie ich..bo oni trzymali sie zasad niepisanych.. dla mnie slowo wiele znaczy pisane. Mowione. Dla mnioe pisane jak mowione. A dla ciebie ani pisane ani mowione..dziwne..tak masz ostatnio? czy wczesniej tez jako 3040latek?