Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała Myszka...

Ja się boję sama spać...

Polecane posty

Gość jack ill
chyba nie powinienem i na pewno nie czuję takiej potrzeby, a warunki... warunki przemilczę:P okazyjnie? pod jakim nickiem?;)

Gość Mała Myszka....
Nie będę się przyznawać , jak mam stały nick, bo i po co? Za dużo byś wiedzial :D

Gość jack ill
zostajemy przy rozmowach o pogodzie?:P

Gość Mała Myszka....
A masz jakiś inny pomysł?

Gość jack ill
ale cóż ja mogę, skoro Ty taka zakamuflowana? odwracasz się do mnie plecami, a ja naprawdę nie jestem tym drwalem:P

Gość Mała Myszka....
Myślałam , że się nie odezwiesz juz, stąd nawet przestałam zaglądać.No nie wiem, co mam powiedzieć, żadnej propozycji też nie dałeś. A na drwala to bym nie miała ochoty ;)

Gość jack ill
przestałaś zaglądać z mojego powodu?;) a propozycji nie dałem, bo nie wiem na co mogę sobie pozwolić;)

Gość Mała Myszka....
Przestalam zaglądać, bo przecież nie będę toczyć monologu tu. A z tym pozwalaniem sobie to próbuj.....;) gdzieś tam wyznaczę granicę ;)

Gość jack ill
a jeśli przekroczę granicę? jakie będą konsekwencje? "Mała Myszka" nie brzmi strasznie, ale pozory mogą mylić;)

Gość Mała Myszka....
Jeśli przekroczysz granice, dostaniesz po łapkach ..to tyle. Ale coś widzę, że trudno Ci ją bedzie przekroczyć.

Gość jack ill
gra w łapki? marnie widzę Twoje szanse - mam niezły refleks:P ale masz rację chyba niełatwo będzie przekroczyć mi jakąkolwiek granicę to aż tak widoczne?

Gość Mała Myszka....
Nie sądziłam, że mam do czynienia z kims, kto ma ADHD- to odnośnie tego niby refleksu ;) Trudno przekroczyć przez internet jakąkolwiek granicę, przynajmniej tak mi się zdaje...A Ty, co masz na myśli?

Gość jack ill
źle sądzisz:P - to odnośnie tego ADHD chyba dobrze Ci się zdaje, ale sama chciałaś wyznaczać granice i straszyłaś biciem po łapkach;)