Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parachute

co zrobić? oczywiście problem z facetem

Polecane posty

Gość parachute

poznałam chłopaka na imprezie, dobrze się nam rozmawiało, oboje nie byliśmy pijani i dało się wyczuć między nami chemie :) wziął ode mnie numer, na drugi dzień wymieniliśmy kilka smsów i tak co kilka dni, raz z jego, raz z mojej inicjatywy. Nie proponował spotkania więc ja zmęczona czekaniem zaproponowałam wczoraj spacer. Odpisał, że nie może po wyjechał do miasta X ale wróci w niedziele i bardzo chętnie, od smsa do smsa stwierdził jednak, że mnie lubi i przyjedzie dziś. Na tym zakończyliśmy, bez konkretnego umawiania się. A dzisiaj co, oczywiście cisza! zero, null. Jestem zła, myślę, że jutro albo za kilka dni coś napisze. Tylko ja nie wiem co mu odpisać, napisac mu coś na ten temat czy udawać, że się nie przejęłam? bo w gruncie rzeczy nie umawialiśmy się jakoś konkretnie ale z drugiej strony sam zaproponował, że wróci dziś i gdzieś wyjdziemy...

no wlasnie, pewnie mu cos wypadlo,a skoro nie umwialiscie sie konkretnie, to nie czul obowiazku tlumaczenia sie ;) ja bym na Twoim miejscu umoiwla sie z nim kiedy indziej

Gość parachute
ale mógł chociaż smsa napisać, to nie wymaga wiele czasu... zwłaszcza, że to ja wyszłam z propozycją spotkania. Usunęłam jego numer, żeby mnie czasem nie kusiło

Gość parachute
up

Gość parachute
dziewczyny wypowiedzcie się :)

Gość prawiczek z warszawy
Ja sądzę że on jednak otrzeźwiał już od tej imprezy i się przestraszył :D

Gość parachute
hehe dzięki prawiczek :D nie no, ja już do niego nie będę nic pisała, usunęłam numer :)