Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotruś30laat

brzydze się swoją żoną

Polecane posty

Gość piotruś30laat

j.w. nie wiem co zrobić, mamy 2 dziedzi- bliźniaki, kocham je bardzo ale żoną się brzydzę, może dlatego że zdradziła mnie... nigdy nie kazałem robić naszym dzieciom badań na ojcostwo ale mam obawy czy są moje. W trakcie naszego małżeństwa spała jeszcze z 2 innymi facetami, jeden romans był właśnie przed ciążą teraz poznałem kobietę, kurcze nie spaliśmy ze sobą ale spotykamy się od pewnego czasu. ona jest młoda, studiuje ma dopiero 19 lat... kurcze tak wszystko się skomplikowało

Gość madra kobieta
wczesniej zdrady zony nie przeszkadzaly, teraz pojawila sie okazje wiec probujesz sie tym usprawiedliwic ,w sumie oboje jestescie siebie warci 🖐️ tylko jak zwykle dzieci szkoda

Gość piotruś30laat
zawsze mi przeszkadzały... ale w sumie były dzieci, gdy tylko był temat moich wątpliwości co do ojcostwa... ona mówi; dobrze zrobimy ale zapomnij że masz dzieci, skoro ich nie chcesz i tyle w temacie. tak przyznam sie ze poznałem inna kobietę, ale z żona mi sie nie układa, nie mam już kobiety z którą mogę rozmawiać na wszystkie tematy, bo moja jak wrócę czepia się o wszystko, jakby mi łaskę zrobiła ze urodziła dzieci

Kurcze marne szanse że znajdziesz tu otuchę. Zaraz zaczną sięnad topą znęcać. Lepiej porozmawiaj z żoną, chociaż powiem tak. Szkoda dzieci że majątakich rodziców.

Gość Grzegorz Kleszcz
uhm - oboje jesteście siebie warci ona bo cię waliła w rogi ty bo zaraz zrobisz to samo ale potrzebujesz znaleźć przed sobą samym jakieś usprawiedliwienie :O

Płać alimenty ( jak cięstać, ale nie 300 na każde dziecko ) za trzysta to wiesz co miesięcznie można kupić a dzieci kosztują. I daj sobie spokuj z zoną.

Gość urocza czarownicaa
przecież mozesz zrobic test na ojcostwo bez jej wiedzy, poprostu pobiersz probki dna od dzieci(wystrczy od jednego)jakies wlosy a najlepeij sline, wszystkiego dowiesz sie od kliniki w ktorej robia takie testy, hjak wyjdzie ze twoje to nic nie ,mowisz zonie jak nie twoje to wtedy mlozesz juz cos dzialac...

Gość A ja na to jak na....
A w szkole nie nauczyli czytać :o przeciez autor pisze ze ma wątpliwości. Poza tym w 30 albo 90 procentach jego nie mogą byc albo sa albo nie :o

Gość piotruś30laat
Z tą 19 latka nic nie było- sexu, żadnych wyznań. Ale zauważyłem, że wole jechać po nią na uczelnie, iść z nią niż wracać do domu i podnosić sobie ciśnienie. Przyznam się ze nawet czasami narzucam się jej ale widzę że jej to się bardzo podoba. Powiem szczerze, że z pewnością bardzo ciągnie mnie do tej dziewczyny. Tak, jeśli chodzi o dzieci to zapewne mógłbym zrobić badania bez jej zgody ale mam obawy; boje się ze wszystko się wyda, wtedy będzie piekło z nią. Obawiam się, są raczej ogromne szanse ze dzieciaki nie są moje, ale póki nie miałem tej pewności miałem je jako swoje, mają już 2 lata więc bardzo się z nimi żyłem, jeśli żona się dowie o badaniach i że nie jestem ojcem- będzie honorowa, rozwód ale nie będę miał żadnych praw do dzieci, a już z pewnością ona mi nie pozwoli się z nimi spotykać. Nie chce aby to tak wyszło, ze facet chce się rozwieść i robi wszystko aby na te dzieci nie płacić, alimenty nie byłyby problemem- aby dzieci miały lepiej spokojnie mógłbym płacić więcej. Tylko nie wiem jak zareaguje gdy będę już wiedzieć że dzieci nie są moje bo przecież żona nie broniłaby wcześniej zrobić badać gdyby było inaczej

Gość eferger
facet walcz o swoje zycie. dzieci dziecmi ale ty tez powinnienes byc szczesliwy. rzuc w cholere ta swoja zone i zacznij zycie od nowa.

Gość o ja jjjjjebie
wszystko rozumiem, ale kurwa dlaczego bierzesz się za taką gówniarę? masz 30 lat, a ona ma 19. nie zal ci, ze ja przelecisz i zostawisz? bo chyba nie masz za bardzo o czym rozmawiac z taka "siksą" i cie jedynie pen cisnie :o twoja zona jest o kant dupy (jesli jestes na 100 % pewny tych zdrad) rozwiedz sie i zwiaz sie z jakas porzadna kobietą na poziomie i na boga odpuść sobie nastolatki.. bo nie wychodzi na to, że twoja zona jest zła tylko na to, że cie penis ciagnie do mlodej dupy i szukasz wymówek :o

Gość Jemmi-Lee
peter-pan ILE MASZ LAT? 15-CIE:(

Gość piotruś30laat
Nigdy bym się nie kochał z tą dziewczyną, zwłaszcza teraz. Nie myślę o niej jako o kobiecie z którą mógłbym się związać, bo wiem że ona nie potrzebuje tatusia.

Gość o ja jjjjjebie
to o co ci własciwie chodzi? po co ten temat??

Gość Bezkomentarza!
Normalnie średniowiecze! Piotr Rubik jest starszy od swojej żony 20 lat i są szczęśliwi! To że ludzie są w tym samym wieku nie gwarantuje, że związek przetrwa! Wam chyba żal d..ę ściska, że facet znalazł sobie młodą kobietę, bo wy macie w domu stare zaniedbane ropuchy! A jeżeli facet miałby ciśnienie tylko na sex to poszedłby sobie do burdelu, tak jak to robi duża część facetów! Hipokryci!!!

Gość piotruś30laat
Ja bardzo chciałbym być z tą 19 ale wiem że to może nie mieć przyszłości, zresztą spotkałbym się pewnie z wieloma przeciwnościami. Przyznam się, że były takie sytuacje gdy przyjeżdżałem po nią, aby zmienić trasę, by się kochać- ale bałem się ze ona nie będzie chciała, że zmieni to nasze relacje, boje się coś narzucać. Więc nie będę ukrywać że pociąga mnie również sexualnie, jej ciało . ale wydaje mi się ze to chyba normalne gdy zakochuje się w jakiejś kobiecie, podoba mi się to automatycznie jest ogromne pragnienie aby z nią współżyć .

Gość no wielka miłość
poznał siksę, której pewnie nie przyznał się, ze małżonkę i dzieci i już szaleje. Na co liczysz z 19latką? że ona z tobą będzie? prędzej cię kopnie niż się spodziewasz, a przedtem najwyżej wycycka cię z kasy!

Gość ALE BABA
NOXELIA wszedzie cie pelno!!!!Patologio

Gość no w końcu napisał
że chce ją przelecieć. No cóż wart jesteś żony debilu!

Gość Jemmi-Lee
a mnie sie wydaje ze jestes zbokiem erotomanem.Po drugie juz raz podobny temat dales na forum ze zona nie chce z toba spac,ze przez brata zostala zgwalcona a w noc poslubna miala tampon wsadzony zeby dziewictwo udowodnic.czlowieku idz do sexouloga lecz sie

Noxelia wypowiadasz się o innych rodzinach -PATOLOGIA- ale sama jesteś największą patologią. Matka cię chciała w psychiatryku zamknąć.

Gość iksteria
a dzieci pewnie niewiele młodsze od kochanki?? Marne prowo. Noxelia, do książek gówniarzu, bo będziesz kiblować w gimnazjum :P:P

Gość ONEWAY 123
Piotrusiu, test na ojcostwo musi być za zgodą Twojej żony. No ale czy na pewno tego chcesz? Nie kochasz dzieciaków? Dzieci to dzieci, tak sobie myślę :) A co do tej 19tki. Nie myl zauraczenia czymś świeżym i nowym z miłością. Ona dała Ci to, czego już nie ma w Twoim małżeństwie. Zeby być fair wobec siebie, żony i dzieci i tej nowej osoby, zastanów się czego chcesz. Skończ jedno by zaczynać drugie. I bądź dobrym człowiekiem, nie działaj na zasadzie, skoro żona mnie zdradziła, to ja zrobie to samo. Chyba nie chcesz być taki jak ona. Zastanów się nad swoim życiem czego chcesz i jak to zrobić mądrze, żeby dzieci nie cierpiały. One sobie rodziców nie wybierały :) Pozdrawiam

Gość piotruś30laat
podejżewam ze zona zdradziła mnie z sąsiadem, który zdradza objawy choroby psychicznej. A jak nasze dzieci będą głupie? Chyba jednak lepiej odejśc teraz od żony nawet do siksy, ale potem miec spokój

Gość nie bierzesz
pos uwagę że ta 19 to latka nie traktuje Cię poważnie ??? po co jej facet z dwójką dzieci ??

Gość wschodnia chinka
piotrus zboku erotomanie