Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany xyz

Szukam Cię....

Polecane posty

Gość to w sumie tak jakby parą
byli :classic_cool: znaczy mąż i żona :O

Gość twój załamany kottt.
kocham moją Ewunię ❤️ :classic_cool:

Gość zakochany xyz
a ja...swoją Magdziunię ❤️

Gość hehehhe
Nic już k...z tego nie rozumiem. Byli parą, a potem każde wyszło ożeniło się z kimś innym ??? Brazylijski serial to przy tym ...choociaż i on się kiedyś kończy heheh

Gość hehehhe
XYZ ma najebane jak 100 kilo gwoździ. I jak hipoteza trafna???????????

Gość a nie wiem, bo ja sie
tylko podszywam :classic_cool: na odp musisz poczekac na oryginała :classic_cool:

Gość zakochany xyz
nie pogłębiajcie mojego bólu.... 😭

Gość Podszywać zdradz imię
Miej JAJA !!!!!

Gość hipoteza jest
100 % trafna :) , ale to jeszcze nic ten pan ma na koncie lepsze numery, pisanie na forum to kropla w morzu jego pomysłów.... :) zakochany pochwal się swoimi wyczynami ! :)

Gość magdalenak.................
hmm a pierwsza litera jej nazwiska?

Gość Osaczył ją ...nic mnie nie zdz
Domyślam się.... Jak ma dziewczynę to pal go licho. Gorzej jak ma żonę. Krzywdzi 2 baby. Chłopy to sk...

Gość hipoteza jest
teoretycznie tak na pozór niewiele mu można zarzucić :) natomiast jego obsesja na punkcie tej kobiety jest niesamowita, niech się Wam tu pochwali do czego jest zdolny zakochany facet wiedzący, że obiekt westchnień jest nieosiągalny :) oj byłoby co poczytać... :)

Gość Szczerze jem cukierka ...
Mam ochotę się pochawtolić... Domyślam się aż mnie ściska... A co żona na to ???????? Nie oszukujmy się kobiety są spostrzegawcze !!! Niczego nie zauważyła ?????? Jego obesesji ?????? Kolejna hipoteza: Śledzi ją, podsłuchuje, nie pozwala jej znaleźć faceta, chce trzymać ją w złotej klatce?????????

Gość hipoteza jest
ma żonę i 2 dzieci, ale oczywiście wszystkiego się teraz będzie wypierać, nie może sobie pozwolić na zdemaskowanie :) także jego ta pisanina tutaj nie ma żadnego sensu i niepotrzebnie wciąga w to inne osoby, dla niego to i może jest jakaś forma wyrzucenia z siebie tego, ale niepotrzebnie inne osoby się w to angażują

Gość kobitki się wkurzyły wreszcie
szuka , czy kombinuje jak ten koń pod te przysłowiowa górę , czy też ten przysłowiwy koń który mówi :O

Gość hipoteza jest
ta dziewczyna jest wolna i wie o nim, takich rzeczy nie da się nie zauważyć :)

Gość hipoteza jest
a i lat ma 30+

Gość No nie wiem a może ...
Coś Ci powiem, gorzej jak ta dziewczyna nie wie kim jest i co robi ten człowiek. Nie można nigdy być czegoś 100 % pewnym. Znasz ją pytałeś/aś ją ??????? A domyślać to się można...nikt nie jest w jej skórze.

Gość hipoteza jest
ona wie o nim naprawdę sporo :) jednego tylko nie wie : do czego się jeszcze posunie ...

Gość Jak ty mi tak ja Tobie???
Biada jemu jak ta dziewczyna się dowie kto i co robił... Ja bym na jej miejscu ch... zajebała. Najlepiej , nie!!!!!!!!! Iść do żony ooooooo tak, niech wiedzą jaki tatuś mądry !!!!!!!!! Moja podłość by nie znała granic, a wy kobity co byście na jej miejscu zrobiły???

Wiesz co ... Jakby ona widziała kto to jest. To by podjęła odpowiednie kroki. A sądzę, że ona nie wie kim on jest. Gorzej jak ona wzięła go za kogoś innego. Kto inny chodził jej po głowie. To ile między nimi jest różnicy w latach???????????

Gość hipoteza jest
wydaje mi się , że nie jest niebezpieczny ( ma zbyt dużo do stracenie, a to nie jest byle kto), ale oczywiście nie można do końca przewidzieć zachowań osoby z takim obciążeniem ( tak to nazwę)

Co piastuje wysokie stanowisko ???????? Trochę widze, że piszesz unikiem ??? Czy mi się wydaje????????? On tu nadal jest?????????

Gość hipoteza jest
wiesz co sprawa jest bardziej skomplikowana, ona wszystko wie, tylko udaje, że niczego nie widzi, nic nie wie itd. on nie jest głupi , wie co robi...

Gość hipoteza jest
masz rację trochę unikam konkretnych odpowiedzi z wiadomych powodów... myślę, że on i tak będzie wiedział kto to pisał :)

Gość Gorzej jak...
Gorzej jak ta dziewczyna kocha innego ??? Nikt nie wiem co ona ma głowie... Strach pomyśleć co on planuje, jaki ma chytry plan. A powiedz mi coś szczerze,ile można ciągnąć jakąś paranoje?????? On się jej podoba ?????????? To jakiś dziadek 40 + ????????? Ktoś zna jej punkt widzenia, czy wiecie to z opowieści Pana Nawiedzonego???????????

Gość hipoteza jest
wiesz jego zainteresowanie jej osobą jest niebywałe, a co on sobie uroił i roi w głowie to tylko on wie...

Gość PRAWDA W OCZY KOLE !!!
Ona powinna mu powtórzyć ze 100 razyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kogo naprawdę kocha... To może być dla niego szok !!!!!!!!!!!!!!!!!! Czasami wystarczy Jedno zdanie. A jego plan runie jak domek z kart. heheheh A JAK WIESZ PANIE/I X MIŁOŚCI NIE MOŻNA KUPIĆ I ZDOBYĆ NA SIŁĘ. DOMYŚLAM SIĘ,ŻE ONA KOCHA INNEGO !!!!!!!!!! MOJA KOLEJNA HIPOTEZA.

Gość a może jest prościej
? On jest KSIĘdzem

Gość kobitki się wkurzyły wreszcie
rzeczywiście sie wkurzyły nieco , a ile hipotez :) ja tam nic nie wiem , ja tu tylko czasami zajrzę