Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kisia xxxxxxxxxxxxxxxxx

boje sie co to jest?

Polecane posty

Gość kisia xxxxxxxxxxxxxxxxx

strasznie chcialam tego slubu , jestem pewna jego w 100% wiem ze to ten jedyny , ale sa 2 miesiace do slubu i wpadam w panike typu : a co jesli slub nas zniszczy ? jesli szara rzeczywistosc nas zabije? zawsze bylismy soba nienasyceni a teraz jakos zaczynamy powszedniec. boje sie ze slub cos zniszczy!! boje się a tak nie chcę

Gość no ale myslisz, ze
zycie to bajka? szara rzeczywistosc zabija tylko jak wydaje ci sie, ze ciagle bedzie słodko jakbyscie tylko chodzili razem a nie zyli pobierasz sie na dobre i złe ja tego u ludzi nie rozumiem, trzeba dbac o zwiazek, czasami gdzies wyjsc, byc wyrozumiałym, wiedziec, ze teraz jest dom, praca itp a nie tylko randkowanie i balangi i nas jakos szara rzeczywistosc nie zabiła

Daj spokój,to normalne.Szara zreczywistość i tak was dopadnie.Wasza w tym głowa,by się nie dać.Nie jesteś chyba tak naiwna,by sądzić,że całe życie będziesz miała motyle w brzuchu i wszystko będzie różowe? Uczucia ulegają zmianie,ale nie zanikają.Jestem z mężem od 11lat.Mieliśmy różne chwile,czasem było bardzo trudno.Ale pokonywaliśmy je razem.Nasza wielka miłość zamieniła się w coś pięknego i trwałego.Jesteśmy dla siebie podporą w trudnych chwilach,przyjaciółmi,kochankami.Zapewniamy sobie poczucie bezpieczeństwa,dbamy o siebie i się kochamy. A życie codziennie trwa - rachunki, szkoła dziecka,praca,zmęczenie bieganiną...To cię nie minie. Ważne byście zawsze znaleźli dla siebie czas, by pogadać lub przynajmniej przytulić się i wspólnie pomilczeć. Będzie dobrze.Trochę wiary :D