Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomekkk12321

moje wrazenia z bizzariusza

Polecane posty

Do tego przybydku zdaniem jednych brudu i kiczu, innych z kolei totalnej rozpusty udalem sie troche od niechcenia :> Moja opinia krotko i na temat - miejsce to nie jest wprawdzie architektoniczna perelka i do wzoru utrzymania w czystosci mu daleko, ale jesli ktos wie po co przychodzi, bez zbednych kompleksow i mysli egzystencjalnych - z pewnoscia bedzie zadowolony, a przynajmniej nie rozczarowany. Moje zadowolenie podbil fakt, ze w momencie gdy juz wlasciwie zaczalem zbierac sie do wyjscia pojawila sie pewna mila dziewczyna, ktora za nic miala przyzwoitosc, a gardlo nader glebokie. no coz moge rzecz - zajebisty final zajebistej przygody w kinie bizzariusz :) tak wiec... zachecam, szczegolnie dziewczyny, bo swoj wypad z pewnoscia powtorze. tomekkk12321@wp.pl

Gość ale tłok chętnych
:classic_cool:

Gość potem sie obudził
i musiał wycierać mleko z prześcieradła :o

Gość buehehehehe
tzn zachecasz dziewczyny, zeby krazyly niedaleko owego lokalu, w nadziei ze pewnego dnia pojawisz się ty, i będą mogły wypolerowac ci ustami czlona, po czym wstrzelisz im w gardlo gorące lepkie białko? bez kitu, to na pewno pragnienie ich życia. :classic_cool: 🖐️

Gość może i oblał test...
ale pewnie fotami fiuta po forum nie rzuca i nie skamle o chętną...widać głupiej nie było więc stworzyłeś sobie bajeczkę,spoko,pewnie się kolejka ustawi do twojego śmierdzącego bata :)

Gość buehehehehe
pudło, za moich czaów o gimnazjach sie nawet nikomu jeszcze nie sniło. :) nawet nie napisales słowem, czy 'odwdzieczyłes sie' jakos owej pannie (wypadałoby cos zaoferowac, skoro mają ciągnąc sznurem za tobą), czy po prostu potraktowales domyslnie jako chodzacy pisuar (spermosuar?) jednorazowego uzytku, roznoszac przy okazji opryszczki, kiłe albo jakies inne gówno. :) bo skoro poszla z tobą, to poszla z tysiacem innych przed tobą, i o higienie to raczej na 95% nie dba. Ale co tam... ja w tamten kierunek sie nie wybieram. :) narta 🖐️

nawet chciałem się tam kiedyś wybrać, ale ktoś mi powiedział że to kino jest zdominowane przez homoseksualistów i to męskich