Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczona mama......:(

Pomóżcie mi

Polecane posty

Gość Zrozpaczona mama......:(

Witam . Nie wiem co robić może wy mi pomożecie w podjęciu decyzji. mam 24 lata mam 4 letniego syna od 2 lat jestem w nowym związku z facetem z którym okazało sie że jestem w ciąży. I tu zaczyna sie problem okazało sie że mnie okłamywał (okazało sie że jest nadal żonaty ) mało tego znęca sie psychicznie smsami nade mna z czego nabawiłam sie nerwicy i za te wszystkie krzywdy brzydze sie go i nienawidze . On jest za granica. Ja mieszkam z rodzicami i jak oni sie dowiedzą że go zostawiłam to mnie wyrzucą chciałabym oddać dziecko do adopcji, ale mieszkam na wsi i zaraz mnie tu zlinczuja że dziecko oddałam. Pytanie do was co robić? Prosze o poważne odpowiedzi

Gość marttttttttttttttta
Wspolczuje ci :( a dlaczego rodzice maja sie wyrzucić ?

Gość myślę
że powninnaś się zastanowić, rodzice pewnie zrozumieją i pomogą, zależy im przecież na szczęściu dziecka i wnuków, nawet jeśli tego nie okazują zawsze jakoś wszystko z czasem się układa nawet jak mamy wrażenie że problem jest nie do rozwiązania powodzenia

Gość Zrozpaczona matka.......:(
Rodzice ojciec jest nie wiele lepszy znęcał sie nade mna w dzieciństwie nawet teraz czasem powie jak do psa. Wyrzucą bo wiem ile razy mówili że mam wypier**lać .:( nie pomogą mi

Gość katerina89
nie!!!!!!!!!!! nie oddawaj malenstwa......:( porozmawiaj z rodzicami napewno zrozumieja i ci pomoga.....im wczesniej to zrobisz to lepiej bo szybciej se to jakos poukladacie i do narodzin osfoja sie z mysla ze bede znowu dziadkami i napewno pokochaja te malenstwo

Gość srutek-tutasek
urodz, oddaj do adopcji, a wszystkim powiedz, ze dziecko umarlo. Wies nie bedzie miala na czym psow wieszac.

Gość ja mam podobnie
to się wynieś ze wsi, idz do domu samotnej matki, a ojca podaj o alimenty; z czasem staniesz na nogi a jak chcesz oddać dziecko to dobrze to przemyśl, moze z kochającą je rodzina będzi emu lepiej.

Gość katerina89
no to nie masz za kolorowo..........nie wiem co bym zrobiła na twoim miejscu ale dziecka bym nie oddala

Zrozumieją na chwile uwierzcie w to że na chwile a pózniej bede szmata itp itd. Dodam że mój ojciec nadużywa alkoholu. Moje pierwsze dziecko odtrącają a gdzie dalej z drugim to samo będzie niestety . Siostra też ma dzieci i uciekła do chłopaka a ja nie mam gdzie. Mój 4-letni syn jest oczkiem w glowie moim i mojej matki ale ojciec mnie wyniszcza' a mnie nie stać na drugie nie mam skąd ojciec jak chce 10 zł pożyczyć to kiedy oddasz aby słysze.

Gość ....1234
Co do smsow to zglos je na policje w duzym miescie i powiedz ze ten czlowiek cie przesladuje, a dziecka nie oddawaj, tylko zaprzyj sie, wylacz na to co gadaj ludzie i postaraj sie wychowac na porzadnego czlowieka. Pozbaw jego biologicznego ojca praw rodzicielskich jesli nie zalezy ci na alimentach i kontaktach dziecka z nim. Dobrze by ci tez zrobila rozmowa z psychologiem. Mozesz postarac sie o skierowanie i isc do kogos przyjmujacego w najblizszym duzym miescie, powiedziec co nie gra, poczujesz sie lepiej.

super.... 24 lata i zjebałas sobie zycie, swojemu synkowi i chcesz zjebac przyszlemu dziecku.... bozeeeee co za glupia baba z ciebie ... do tego oddac dziecko super odpowiedzialność ...brak mi slow na takich ludzi i posze mi tu nie mowic ze kazdemu sie moze zdarzyc ze nie widziala ze tamten ma zone itd.. jezu zeyby w tym wieku spierdolic sobie tak zycie eh

A to niby skąd miałam wiedzieć że ma żone mieszka w innym mieście. Nie życze tobie żeby tobie sie to przytrafiło. Wolisz żeby dziecko poszło do ojca jak on nawet swojej 7 letniej córki od roku nie widział nie odwiedził nawet nie zadzwonił do niej. Nie prosze o tego typu komentarze tylko o porady chyba faktycznie tak zrobie wyniose sie stad do domu samotnej matki , pochodze do psychologa . Synek jest strasznie za mną z nikim nie chce zostać wszedzie ze mna chodzi ewentualnie z babcią zostanie . dziekuje za odpowiedz może jeszcze ktoś sie wypowie

Gość j/
usuń ciąże

Usunąć ciąże ? To straszne w życiu nie usune ciąży naprawde to już wole oddać do ludzi którzy dadza mu to czego ja nie jestem w stanie.