Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nemeziis

Czy ja z nim zerwałam ?! ; o

Polecane posty

Gość Nemeziis

Wczoraj byłam z chlopakiem na imprezie. Wszystko spoko, nieźle i wgl. Poczułam jakieś wibracje w telefonie odczytuję sms, a tam ? - pomyłka, no to okej... za chwilę drugi sms - od tego samego numeru? co sie okazuje ? że jest to kumpel z którym nie gadałam 1,5 roku. Mój chłopak ciągle siedział koło mnie i gadał ze znajomymi, odpisywałam na pierwsze 4 sms i napisałam, że jestem na komersie i popiszemy kiedy indziej. Potem poszliśmy zatańczyć i wgl. bawiliśmy się dobrze, usiedliśmy do stolika patrze na kom. znowu sms, mój men strzelił jakiegoś byka.. sms był od kumpla z klasy, czy idę do szkoły, bo nikt nie ma zamiaru jutro iść. W środku imprezy zauważyłam, że mój chłopak się do mnie nie odzywa. Spytałam o co chodzi, czemu jest zły, a on zaprzeczał, że wcale nie jest zły. Powiedziałam, że przecież widze, że coś nie tak i żeby ze mną pogadał, ale nie on nie jest zły. Dodałam, że przyszedł ze mną i pasowało by żeby się normalnie odzywał, po imprezie może robić co chce, nic sobie z tego nie zrobił... Potem zostałam wyrwana na parkiet i dość długo tańczyłam z kumplami, widziała to jego wypełnione zlością spojrzenie. Po powrocie z imprezy wchodzę jeszcze na kompa a on z żalami, że nie zwracałam na niego uwagi tylko pisałam z kolegą.Kłóciliśmy się i na końcu napisałam mu - Nie musisz mnie już nigdy przepraszać. Teraz jego opis brzmi - Life goes on. Co ja zrobiłam ? Zerwałam z nim ?! ;/ nie chce tego, bo wiem, że go kocham. Ale on jest o wszystko zazdrosny.

Gość ojejejujuju
Musisz z nim szczerze porozmawiać. Oficjalnie nie zerwaliscie, nikt sobie nie powiedział przecież koniec. Pogadaj z nim i wytłumacz że nie ma po co być zazdrosny bo skoro go kochasz i sobie ufacie to nie potrzebna jest zazdrosc to tylko psuje zwiazek