Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka11111

znacie diety po których szybko się chudnie??

Polecane posty

Gość malinka11111

jak tak to napiszcie co trzeba w każdej jeść?? by po tej diecie były efekty. zależąy by schdły mi uda i pośladki

po wszystkich 'super dietach' szybko sie chudnie, a jeszcze szybciej pozniej przybiera sie na wadze

Gość ha he ha he he
Dieta, zeby schudły uda i pośładki...żenująca jesteś... Najpierw zawsze chudną cycki, zwykle to co chcemy na końcu nie ma nawet ćwiczeń na miejscowe chudnięcie, co dopiero diety

Gość hę?...........................
zjedz kupe

Na uda i pośladki są dobre przysiady lub skakanka... No ale jak strasznie chcesz schudnąć to cycki najpierw pójdą. Ja sobie skaczę na skakance codziennie po 800 podskoków, ale jakoś strasznie się nie ograniczam ze słodkosciami (mam dobra przemiane materii i nie tyje). Ale ja to robie dla kondycji :D

Gość malinka11111
nie chce żeby mi cycki shudły i tak mam małe a ja cycki chudną to stają się mniejsze co wy gadacie??

Gość dfewfdjdc
tak znam i sama ja wyprobowalam.Po prostu wez sie w garsc,pwoiedz sobie stop i zacznij jesc zdrowo czyli mniej wiecej wszystko ale po trochu.Ja takim sposobem w ciagu 4 miesiecy schudlam 15kg i czuje sie o niebo lepiej.

Gość malinka11111
mam 174 cm wzrostu a waże 66 mam duży tyłek na boki taki wypchany i w dodatku cellulit smaruje się kremami teraz zamówiłam sobie z avonu

Gość seksowny tadeusz
nalezy spozywać duże ilości kartofli ktore są srodkiem dietetycznym ze sporą ilością fasoli zawierającej dużo bialka należy te zregularnie i obficie odprowadzać zalegające w żołądku gazy i regularnie oddawać mocz i stolec :-O

Gość seksowny tadeusz
zalegający w jelitach stolec powoduje niedrożność przewodu wydalniczego co moze skutkowac wtornym obiegiem niestrawionego stolca oraz brzydkim zapachem z ust

Gość kasia..1
mozesz dokonac czyszcznia otworu wydalniczego za pomocą przepychacza do zlewow generalnie druga osoba patrzac ci w anusa powinna zobaczyć migdalki :-O

Gość malinka11111
no tak ale czy po tym mi schudną uda oraz posladki znam sprawe gazow i staram sie odprowadzac je regularnie nie wiedziala nic natomiast na temat stolca dziekuje kochani

Gość ojojoj..
kontynuujcie bo to temat ciekawy ja tez chcem szybko schusc

Dieta Norweska! Ciężka,ale skuteczna. Jestem na niej drugi raz,za pierwszym razem zgubiłam 5,5kg,teraz narazie 2,5kg.Polecam.

Gość ojojoj..
2,5 ale w ciagu jakiego czasu roku? i z jakiej wagi ? a dbasz o odprowadzanie gazow ?

Gość takie tam duperele
Po każdej drastycznej diecie momentalnie przytyjesz wracając do poprzednich nawyków żywieniowych :( Ja schudłam 9 kg w 2 miesiące stosując się do jadłospisów ułożonych dla mnie przez dietetyczkę :D Polecam fachowca!

Gość ojojoj..
NO TO LADNIE ALE CZYTALAM ZE MOZNA JA TYLKO RAZ W RKU ROBIC SZKODA

Gość takie tam duperele
mialam tylko zalożoną rurkę cewnik ktory odprowadzal gazy i sprezone powietrze ku gorze

kiedys schudłam bardzo duzo na diecie plaż południowych a teraz jestem na turbo i juz w 3 dni zjechałam 2 kg, ale nie wiem czy to zwykle wahania wagi czy na prawde schudlam

Gość kasia..1
od parowek sie chudnie

Gość 1234567891
również polecam norweską - 2,5kg w 3 dni