Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pchli targ

co się robi na weselach ?

Polecane posty

Gość pchli targ

idę na weselicho z takim kolegą trochę niemrawym ale lubi tańczyć .. mało go znam, więc nie wiem jak się zachowuje w niektórych sytuacjach.. boję się,że nie będziemy mieli co robić, no bo ilez można tańczyć i gadać ??? co się robi na weselach ? jak zorganizować czas ? chcę żeby było nieziemsko :)

chyba żartujesz? na weselalu sie tylko gada , tańczt pije i je, poznajesz innych ludxzi....co innego chcesz robić ? grać w chińczyka?

Gość pchli targ
no to ja chyba za sztywna jestem bo nie wiem czego oczekuje. zakładam sobie,że on będzie sie zle ze mna bawil ...

Kolejna z niską samooceną. Więcej was matka dzieci nie miała?

Gość hhhhhhfff
na weselu sie siedzi ,je , pije i obgaduje innych

Gość pchli targ
nie umiem opowiadac dowcipów więc jakies amrne szanse by go zainteresować. z resztą bede sie bać bo tam bedzie moja rodzina a ja pierwszy raz przyprowadzam chlopaka na wesele wiec będą mnie bacznie obserwowac wszyscy .

Gość kasia86868888
pije się , upij go :)

a kogo obchodzi Twoj chłopak, goście się beda bawić ze swoim partenerm.... skoro z Toba poszedl tzn ze go nie nudzisz...jak sie napijesz to ciekawiej bedziesz gadac;P

Gość kasia86868888
no tak ,to facet to by napewno poszedł na taką ugodę, ale nie wykorzystam ;) zabiorę go na jakiś spacerek, dobry pomysł ?

jak weselicho w remizie to możecie skoczyć też do pobliskiej stodoły na stóg siada, tylko ostrożnie, aby Was czasami mućka nie pobodła :p