Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xcczxcx

Do tych ktore stracily dziewictwo przed 18stka

Polecane posty

Gość xcczxcx

nie zalujecie ze tak wczesnie?

Gość sszcczebiot
zaluje😭

Gość logiczna
nie

Gość papilotka buuu
nie wazne ile sie ma lat, wazne co ma sie w glowie - niejedna 16 latka jest bardziej poukladana niz 20latka. No i oczywiscie zalezy z kim sie to robi..

Gość A niby dlaczego mam żałować?
Jakbym czekała to już nie mogłabym liczyć na prawiczka, a tak miałam to co sobie wymarzyłam, czyli podwójny pierwszy raz, równocześnie mój i jego.

Gość xcczxcx
wedlug mnie malo kotra jest do tego dojrzala w tym wieku a robi to tylko dlatego bo chlopak ja zbajerowal

Gość xcczxcx
A niby dlaczego mam żałować?-jest sporo wartosciowych chlopakow prawiczkow po 20stce ktorzy nie mysla tylko zeby zaliczyc pierwsza lepsza

"pochodził trochę i rzucił...a ja zakochana małolata popełniłam ten błąd...kilka miesięcy później poznałam miłość mojego życia" Pomyśl sobie tak, że jakbyś tego nie zrobiła to mógłby cię dalej podchodzić, nie zostawić i nie byłabyś z tym facetem co teraz jesteś, bo zakochana w pierwszym przegapiłabyś drugiego. Tak widocznie miało być i nie zaprzątaj sobie tym głowy.

Gość MalvinaR
Absolutnie nie żałuję. Swój pierwszy raz miałam 8 marca, czyli dzień kobiet, z chłopakiem, którym chodziłam. Miałam 15 a on 20. I przyznam że nigdy tego nie zapomnę. To był najpiękniejszy sex jaki miałam.

xcczxcx akurat. :P Z każdym kolejnym rokiem coraz więcej chłopców traciło prawictwo, a po 20-stce nie ma ich już tak dużo i do tego mogą okłamać. Różnie mogło się to potoczyć, ale tak mam przynajmniej pewność, że już zrobiłam tak jak chciałam i nie muszę sobie zaprzątać tym głowy.

Gość creeeeeeeeeee
zaluje ;/ bylam pijana w sztok, stracilam przytomnosc pierwszy i ostatni raz w zyciu. od tamtej pory alkohol mnie odrzuca