Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maly 20

problem z uczuciami

Polecane posty

Gość maly 20

Witam mam pewien problem ktory wczoraj bardzo mnie poruszyl a mianowicie dziewczyna napisala mi ze czuje sie obco bardziej czuje sie przy mnie jak przy koledze nie przy chlopaku dodala tez ze wczesniej starala sie mnie osmielic ale juz przestala i tez to zauwazylem chodzilo jej o to ze nie okazuje jej uczuc i nie zajmuje sie nia zadawalajaco mam taka wewnetrzna blokade boje sie ja przytulic dac buzi czy cos w tym rodzaju i tez tak jej powiedzialem ze chce sie do niej przyzwyczaic oswoic itp ona na to ze ok i zobaczymy jak to bedzie nie chce konczyc tego zwiazku dodam ze od kilku lat trenuje sporty silowe i co za tym idzie stosowalem rozne srodki dopingujace i teraz przez to mam taka blokade do uczuc jak mam to zmienic jak mam okazac jej uczucia by na przyszlosc nei bylo takiego problemu jak ten

Gość Ulamaseula
Nie okazujesz jej uczuc bo nie potrafisz czy nie kochasz? Jak te srodki wplywaja na emocje?

Gość a wiesz co......
raczej nie potrafi i zwala wine na srodki

Gość maly 20
jest bardzo mozliwe ze nie potrafie tego okazac jest to dla mnie dziwne jak moge to zmienic? jak jej to pokazac ze mi na niej zalezy

Gość dziewczynkiiiii
Zalezy jak na kolezance czy zalezy bo ja kochasz?

Gość maly 20
tak zakochalem sie w niej spotykamy sie dopiero od 2 miesiecy ona mnie przytula i buzi da i milego sms napisze a ja nic w sumie dobrze ze mi o tym powiedziala chce to jakos zmienic ale nie wiem jak kolezanka mi doradzila zebym przelamal swoje bariery i robil to co tak naprawde chce bo chce ja przytulic i dac buzi ale wewnetrznie sie tego boje