Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laczkiin

Bez paszportu na wczasy

Polecane posty

Gość laczkiin

Witam, zaplanowałes wczasy w przeciągu najbliższego tygodnia, przeglądając potrzebne dokumenty, wyczaiłem,ze nie mam ważnego paszportu. Czy do turcji,grecji bądz egiptu potrzeba jest posiadania paszportu? zaznaczę, że jest to przelot samolotem!!

Gość laczkiin
a czy to prawda ze w samolocie,obojętnie gdzie, kontrola poszportowa zawssze jest??

Gość laczkiin
hallo...wypowie sie jeszcze ktos??? zalezy mi na szybkich odpowiedziach i konkretnych

Gość olivia dunham
turcja, egipt i wszystkie inne kraje poza europa tylko z paszportem. Grecja i inne kraje europejskie, poza chyba szwajcaria, dowod wystarczy. Samolotem zawsze masz kontrole paszportowa czy tez ID-przy odprawie.

idziesz nadać bagaż- dajesz bilet i paszport idziesz na odprawe osobista czy jak sie ona nazywa. pokazujesz paszport. a pozniej to juz tylko bilety albo karty pokladowe.nie pamietam dokladnie. w samolocie na pewno pokazujesz karte pokladowa.

Gość olivia dunham
Poza tym jak bukujesz bilet musisz podac numer dokumentu tozsamosci. Przy odprawie, nawet jesli masz bagaz podreczny musisz okazac ten dokument z karta pokladowa. I nie mysl sobie, ze poza europe wypuszcza cie bez paszportu. Wczesniej smerfy sie zmaterializuja niz puszcza cie do egiptu czy turcji bez paszportu

Gość chciałam tylko dodać
iż do Grecji tez potrzebny jest paszport wtedy kiedy wybierasz się autokarem i przekraczasz granicę w Serbii i Macedoni gdyz te kraje do uni nie należą.