Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o ja kumkam

Dlaczego te dzisiejsze chłopy...

Polecane posty

Gość o ja kumkam

to takie pierdoły? w zeszy piątek umówiłam się z jakimś facetem tak ładnie wyglądałam. a on...gadał ze mną. żadnej aluzji. po prostu uznał że spotkałam się z nim żeby POGADAĆ. gadał i gadał tak z dwie godziny aż powiedziałam że mam pociąg do miasta którgo nie znam i poszłam. czemu takie z was pierdoły?

Gość ONa19261926
wszystkie to cioty zacofane :(

Gość madekkk
co w tym dziwnego pogadaliscie i rozjechaliscie sie oczekiwałas ze cie wyrucha? to trzeba mu to było zasugerowac,

Gość o ja kumkam
i uprzedzam, wcale nie jestem brzydulą a on jest wolny drugi też jakby chciał a nie mógł gdzie te chłopy.

Gość ONa19261926
mysla ze sa fajni idioci

Gość o ja kumkam
nie. postawił mi piwo z gwinta jakbym była jakimś piwoszem i tak żłopaliśmy je i żłopaliśmy. może jeszcze brodę powinnam zapuścić?

Gość ONa19261926
ale ta dziewczyna nie mówi ze chciala byc wyruchana !! co najwyzej podrywana skoro sie juz z nia umówił

Gość Ktos-mi-zajumał-nicka26
faceci nie lubia ładnych, gdybys była brzydula pewnie dzisiaj byłby juz twoim męzem, taka prawda, pogadaj sobie o tym z banda rozwscieczonych żon z kafe, hehe ;) , one potwierdza,ze tak jest.

Gość o ja kumkam
nic delikatności. może jakaś subtelna aluzja? komplement jakiś? chociaż tyle np. "ładnie dziś wyglądasz, nie poznałbym cię!" a ja siedziałam tam i żłopałam to piwsko w mojej najlepszej bluzce i super makijażu i szpilkach

Gość o ja kumkam
w takim razie na chu się ze mną umówił skoro mnie nie lubi? jeszcze dobrze że mi drzwi otworzył. mógł sam wejść i YEBNĄĆ mi przed nosem.

Gość 7tyuyt
moglas sie ubrac w mini z glebokim dekoltem i bez majtek na randke

Gość o ja kumkam
nie, wszyscy tak. najwyżej na co mogę liczyć to że za mnie zapłaci. to przez te feministki. nie chcemy być ładne! nie chcemy być podziwiane! nie chcemy mieć cycków! to było straszne. poczułam się jak wykastrowana.

Gość ONa19261926
Kazdy sie zbija ze na kafeterii sa jakies nie normalne osoby które pisza , ale to co sie z nich smieja same to czuytaja i pisza głupoty a wyzywaja inne !! mi tam nie przeszkadza jak kto pyta jak zrobil loda itp , niech pyta jak chce forum dla kazdego !! dla jedenego jest problem jak zrobic loda a dla drugiego jak sie umalowac !! a Ty zle trafiłas nie przejmuj sie nastepnym bedzie lepszy sama mam problem z moich chłopem

Gość o ja kumkam
dobra. następnym razem zaznacze na początku ze jestem kobietą. może zrozumie.

Gość ONa19261926
następnym razem to od razu pokaż charakter a nie piwo z gwinta !! bedzie Ci dawac to powiedz ze żulem nie jestes !! haha

Gość 7tyuyt
moze nie lubi lasek z makijażem ?

Gość o ja kumkam
nie, z tego co obczaiłam większość jego byłych to bekające potwory. nawet wspomniał że bzykał się z jedną po ślubie. czemu nie wspomniał w jakiej pozycji?

Gość o ja kumkam
gówno mnie to obchodzi :-)

Gość o ja kumkam
faceci są beznadziejni. jutro kupuję wielkie dildo