Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość btnnrnryn

wasze osiagniecia w wieku 24 lat oraz co mieliscie na start

Polecane posty

Gość do jeniferrr
ale co ma do tego firma twego męża jeni? Tematem są twoje osiągnięcia, nie męża

Gość najbardziej to mnie śmieszą
wasze osiągnięcia: "wlasne mieszkanie po babci, samochod po mamie." hahaha

sami piszecie ,że osiągnięcia to przedewszystkim majątek a nie ulega wątpliwości ,że w małżeństwie dzielimy wszystko na pół:P

Gość iuwshdu
ale to maja byc WASZE osiagniecia a nie -sponsoring -spadek :o

Gość ja z nim i ona z nimi
niby fajnie, ale na dluzsza mete to musialoby byc rowniez frustrujace, jak sie zrobi cos samemu to wieksza satysfakcja z pieniedzy. ale skoro tak jest Ci dobrze to ciesze sie:)

Gość e2fewjdfuyhfe
jennifer8787*** i chuj nas to obchodzi, musisz naprawdę być zerem aby sie tutaj dowartościowywać, jakbyś była kimś to miałabys klase i nie afiszowałbys się tym

Gość DASmein
7 tysięcy biust w tym wkładki, operacja

Gość kasiaa:))))
W takim razie, Ja też mam własny biznes( który tak naprawdę jest męża) , bo jak go poznałam to już go miał. A Ja w nim pracuję:)

Gość Ktos-mi-zajumał-nicka26
i wyszła cała prawda o babach : byle złapac faceta z kasą,a pozniej siedzi taka jedna z drugą i placem nie kiwnie, bo sie nie chce.

Gość ta cała jenny to tylko
chwalić sie potrafi ile to ona apartamentów nie ma, a fote zrobiła w jakichś slumsach

Gość e2fewjdfuyhfe
jennifer8787*** zs*erdalaj niuku- wole mieć klase i wykształcenie, niż robić marne studia na TWOIM poziomie i żyć kafe- taka prawda wieśniaro, wchodze na kafe raz w tyg. i zawsze TY JESTEŚ

Gość Ktos-mi-zajumał-nicka26
prawo natury tez jest takie, ze droga naturalnej selekcji zostaniesz wyeliminowana z gry, ponieważ natura nie znosi pustki, która ty masz w głowie.

Gość DASmein
jennifer ale masz koński ryjj

Gość alez skad!!!
po co tak jedziecie tej Jennifer? :D ja to jeszcze bardziej nakreca :D niech sie poafiszuje, pochwali co Wam po tym? To ze jest pozbawiona ambicji i woli siedziec z dupa i nic nie robic i liczyc na kogos to juz jest jej sprawa, jesli ma taka mozliwosc ;)

Gość w wieku 25 lat
ale nie "marnowalam" czasu na studia bo nie stać mnie było -rodzina maz i dziecko - kupiony dom -drugi dom w budowie -dwa samochody, jeden dobrej klasy drugi gratek -wszystkie potrzebne sprzety w domu i troche zachciewanych nowinek WSZYSTKO ZA SAMODZIELIE I UCZCIWIE ZAROBIONE PIENIADZE a oboje dorabialismy sie od kompletnego zera

Gość adz
24 lata mąż w trakcie studiów bezrobotna teraz maz 2 dzieci własne mieszkanie bez kredytu praca:)

pytanie bylo o osiagniecia ale tez o to co mamy na start no to napisalam ze na start mam mieszkanie po babci i samochod po mamie, reszta moja, i co lyso ci teraz?? swoja droga wlasnie fajnie miec meza ktory zarabia tyle zeby mozna spokonjnie siedziec sobie w domku, a te ktore cos do tego maja sa po prostu zazdrosne...

Gość kochana przyszla mama
24lata-(za 2miesiące) -licencjat z zarządzania -prawo-w trakcie -praca-w sumie dobrze płatna ale nie jest to spełnienie moich marzeń -mieszkanie (pół wkład własny-pół kredyt) -500zł oszczędności -wakacje w Meksyku i na Kubie -auto-rozsypało się 2 tygodnie temu :P -mężczyzna mojego życia-mężem nie będzie bo co to zmieni -dziecka nie ma i nie będzie bo to też nie osiągnięcie