Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzoniss

Wynajme mieszkanie 3 pokojowe w centrum Poznania (57m2)

Polecane posty

Gość Dzoniss

Faktycznie samo centrum (blisko stary browar), Taras, nowoczensy budynek z ochrona, cena 2500 + opłaty (okolo tysiaca zł). Polecam - agencja nieruchomosci e-progress.com.pl

Gość l,hgf
jestem zainteresowana

Gość jak bym miał
2.5 patyka mc na wyjebanie to już dawno bym stawiał 3 chaty na raz w tym samym czasie.

Gość Dzoniss
Mieszkanie jest warte okolo 600 tys, stad ta cena

No mieszkanko wyglada super, tylko tak na logike jesli ktos jest wstanie dac tyle za wynajem to czemu nie wezmie kredytu na zakup swojego mieszkania?;) Ceny w Pl sa obledne w porownaniu z zarobkami ehh

tu jest napisane, ze 2 pokoje, nie 3, za to 6 kondygnacji, jakos nie pasuje jedno do drugiego mieszkanie moze byc ladne, nie przecze, ale zdjecia jakies takie... zniechecajace. Przez te niewyrazne fotki wyglada biednie, meble wygladaja gorzej niz moje, a moje sa socjalistyczna mebloscianka niedawno odswiezona.

Gość Dzoniss
to jest mieszkanie dla ludzi na poziomie a nie jakiejś hołoty :)

Gość martha32
Niedługo w Polsce odbędzie się EURO - niektóre z rozgrywek w Poznaniu. Jeśli więc chcesz wynająć w tym czasie mieszkanie to polecam dodanie ogłoszenia w serwisie: http://pl.stayeuro.com/ Jestem pewna, że znajdziesz tam lokatorów na ten czas i nieźle przy tym zarobisz...