Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaLipiecc

Imię dla córki - Martyna czy Milena ?

Polecane posty

Gość MamaLipiecc

:)

Gość smooth 31
martyna;)

Gość hipcia 77
z tych dwóch to zdecydowanie Martyna

Gość akarara
martyna. przepraszam, ale milena mi się z prostytutką kojarzy. gorąca milenka 0 700...

Gość moja córeczka to milenka, jej
kuzynka 4miesiace starsza to martynka, oba są ładne, milenka dużo się odmienia, moze być właśnie milenka, lenka a martynka to tylko martynka,

hahahaha tak milenka to prostytutka, weście się puknijcie w łeb,

81.... jutro twój termin porodu??

moja tesciowa czasami wolala do mojej Martyny- MarCysia( brrrrr :O ) masakra.przeszlo jej to.ja czasem wolam Martynia,

Gość akarara
nie napisałam, że prostytutka, tylko że mi się KOJARZY. czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Gość Beta089on
żadne:O obydwa mi się nie podobają...

to że tobie się kojarzy to chyba ty taka jesteś....wkurza mnie właśnie takie coś przecież imie nie wskazuje kim dziecko zostanie w życiu, takie skojarzenia głupie to do każdego imienia pasują do twojego zapewne też!!

napewno wszystko będzie dobrze, życze ci tego z całego serca, zdrowego dzidziusia

Gość akarara
może i do mojego też, chociaż wątpię. niemniej inne negatywne skojarzenia mogą być. imię milena, tak jak mariola, andżelika jakoś budzi we mnie takie skojarzenia. i już.

ja jestem dumna z imienia mojej córki Milenki a wy guzik wiecie, jak imię moze wskazywać czym osoba będzie sie zajmowac, to po co kstałcenie??jak od razu wiadomo kto kim będzie,

Gość MamaLipiecc
Nie rozumiem dlaczego dzieci miałyby ją przezywać ?? Przepraszam, ale dzieciom chyba imie z prostytutką się nie kojarzy, no chyba ze to od rodzicow uslysza :o Mieliśmy wiele koncepcji na imię, ale w końcu stanęło na tych dwóch. I cały czas się zastanawiamy...

Gość Milena899
Ja mam na imie Milena i jakos mnie nikt nigdy nie przezywal z tego powodu. stuknijcie sie w leb.

Gość truskawkowa kropka
jesli komus imie Milena kojarzy sie z prostytutką to wspolczuje skojarzen i wyobrazni:O

ja dałam tak córce (20miesiecy teraz ma) ponieważ bardzo mi się podobało zdrobnienie Milenka i Lenka, KOCHANA LENKA bardzo mi to sformułowanie się podobało i dlatego została MILENA

Ja się jeszcze nie spotkałam, żeby dzieci dokuczały dziecku przez imię. Przez nazwisko owszem, ale nie przez imię! Jeszcze wrzucacie jakieś głupie teksty głupich piosenek. Tyle jest piosenek z imionami w tekście, że się w głowie nie mieści, na każdego by się coś znalazło! Lepiej dać dziecku imię proste, zwyczajne (jak te dwa) niż jakieś cudaczne (typu Sabina, Lukrecja, Samboja i inne dziwadła).

Cześć 8 lat temu tez wybierałam z tych dwóch imion. Milena czy Marlena? Milena miła i spokojna, Marlena dziewczę z charakterem i zadziorem. I wyszło, że wybrałam Monikę. I mam pół anielicę i pół diablicę. Ha, ha Powodzenia. A może sprawdź jak numerologicznie wychodzi z nazwiskiem.

Gość Kasza manna ok
Byle nie Milena

Gość Sarkosie
ale akurat uważam, ze nie macie racji. Nie musicie od razu pisac, ze ja taka jestem. po prostu uważam, ze nalezy wystrzegac sie skojarzeń które mogą byc przykre dla dziecka. U mojej córki w szkole jest Nikodem (mnie akurat imię bardzo sie podoba) ale wszyscy na Niego wołają DYZMA... I nie dałybyście chyba dziecku imienia bardzo popularnego przed wojną Adolf? Bo tez koajrzy się jednoznacznie. Chodziło mi tylko i wyłacznie o skojarzenia, nie podałam linku złośliwie przecież wytykając palcem, ze wszystkie Mileny to dziwki.

Gość przyszla mamuskaa
Ja niedlugo urodze coreczke i damy jej wlasnie na imie Martynka :):)

Gość Rabujka
Martyna