Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaLipiecc

Imię dla córki - Martyna czy Milena ?

Polecane posty

Błagam nie martyna!! Teraz ich pełno! A mileny żadnej noe znam. No i można różnie zdrobnoć milenka, lenka.. wszystkie martyny jakie znam są wredne.. pozdrawiam.

Błagam nie martyna!! Teraz ich pełno! A mileny żadnej noe znam. No i można różnie zdrobnoć milenka, lenka.. wszystkie martyny jakie znam są wredne.. pozdrawiam.

Gość serveterra
moja mala tez bedzie mArtynka

Gość Milena Milena Milena
tylko nie Martyna, to imie jest zryte. Tak samo jak Marta, nie wiem co jest ladnego w imieniu Martyna.

Gość Ja też bym wolała Milenke
jestem w ciąży i też szukam imion ale z tych dwóch wolę Milena. Zdecydowanie.

Gość Zartujeszszszszz
Nie bez powodu jedna z bohaterek "galerianek miała na imię Milena

Ja pitole, do każdego imienia można wymyślić jakieś skojarzenie, nie czaisz tego? Wiesz ile jest bzdurnych piosenek z imionami w tekście? Nie znam żadnej Mileny, która by się komukolwiek kojarzyła z dziwką, bo jest taka piosenka, jeszcze do tego tej niedorozwiniętej Nosowskiej. Mnóstwo jest znanych osób, lubianych i nienawidzonych, każdy z nich nosi jakieś imię i każdy o takim samym imieniu ma być z tą osobą kojarzony i przez to wyśmiewany? Weź się zastanów, bo bredzisz. Nie ma imion, które by się nigdy nikomu z niczym nie kojarzyły.

Gość AŻ SIĘ TRZEBA O TO PYAĆ NA FOR
UM?? JA CI RADZĘ NAZWIJ JĄ MERCEDES..... :/

Zartujesz - nie bez powodu? To mnie oświeć bo ja nie znam powodu nadawania imion aktorom. :/

Gość ndskjfods
no i jakie to ma znaczenie że jedna z bohaterek "galerianek" miała na imię Milena? Albo ze Nosowskiej sie ubzdurało coś. Nosowska ma beznadziejne oklepane imię i równie dobrze ja o jej imieniu mogłabym napisać cały wiersz. Wkurza mnie takie zaściankowe myślenie, ja sama mam tak na imię i jestem zupełnie inną osobą niż jakaś "bohaterka" dennego filmiku dla nastolatek. Nie ma to jak ocenić człowieka po imieniu :O

Gość Zartujeszszszszz
Hahaha. Ale czemu akurat Milena się wszystkim kojazy z dziwka a Martyna nie?

Gość ndskjfods
a Nosowskiej piosenka to dno muzyczne, ale to już tak na marginesie

wsystkim to znaczy komu?? uwielbiam takie tępe zdziry jak ty,co kazdy topik potrafia rozpiepieprzyc gadaniem w kolko jakiejs bzdury:O

Gość Zartujeszszszszz
To nie jest filmik dla nastolatek.

Gość Zartujeszszszszz
Ja tu napisałam ze trzy razy wiec odwal się . Innym się kojazy Milena z dziwka ale jakoś nie słyszałam żeby Martyna się kolazylo!

Mi się Martyna kojarzy z dziwką. Bo znam laski o tym imieniu, typowe blond suczki, takie sobie małe szmatki. No i co? Pytałam jak pozostałe bohaterki miały na imię.

Gość ja znam Martyne
która daje w odbyt każdemu kto się napatoczy, i sie cieszy ze od tego w ciaze nie zajdzie

Gość MamaLipiecc
Ale ja nie pytałam, czy znacie jakąś Milene albo Martyne i z czym się wam te imiona kojarzą. Jak ktoś wcześniej słusznie zauważył każde imię z czymś się kojarzy. Mi się akurat te podobają i tyle.

Gość MamaLipiecc
Napiszcie jak Wy byście córkę nazwały, też na pewno każdy będzie miał jakieś skojarzenia ;)

Gość llllloweerruiiiiiiiiwp
nazwij ja lena. LENA martyna i milena sa paskudne.

Gość Milena jest okropne
Martyna wdzięczne . Nazwij jak chcesz

Gość la la lambada
oczywiscie ze samanta hehe albo adela..........albo scholastyka ;)

Gość Ternando
oj MamoLipiec nie denerwuj się, po prostu są imiona które kojarzą się szczególnie. Typu wspomniany wyżej Nikodem. Poza tym uważam, że bez sensu jest pytać o zdanie ludzi na forum. Zdecyduj z mężem, najbliższą rodziną, nie tutaj. Nie ma imienia które podobałoby się wszystkim. Ja nie pisze tego złosiwie - po prostu zastanów się czy naprawde chcesz, zeby zlepek kompletnie obcych Ci ludzi, z których prawdopodobnie nigdy nikogo nie poznasz decydował o wyborze imienia dla Twojej córki.... Średnią satystyczną bedziesz wyciągać? Może lepiej kiedyś opowiedzieć córce jak głowiliście się z Jej Tatą, zebymiała ładne imie, a nie, że decydowali obcy ludzie z których jak widac po wypowiedziach połowa tu to głąby...

Gość MamaLipiecc
Jejku, a czy ja sie spinam ?? Czy chce, żeby obcy ludzie wybierali imię mojego dziecka ?/ Czy tu po prostu nie można porozmawiać ?? To jasne, że decyzję podejme ja z mężem. tak tylko chciałam zapytać, jejku... A co do Nikodema, to mi się to imię podoba, znam Nikodema i nikt go od Dyzmy nie wyzywał. Tak że ja na serio tego nie rozumiem. Mnie się Milena nigdy z prostytutką nie kojarzyła, jak zresztą żadne inne imię...;)

MamoLipiecc nie przejmuj się głupimi skojarzeniami półgłówków:) ale daj znać jakie imię wybrałaś:D

Gość holendier
oj matka lipiec bo ty jednego Nikodema znasz i nikt go nie wyzywa to tez nie norma. Zaręczysz za wszystkich Włodzimierzy (daje ktoś tak jeszcze na imię w ogóle?) że nikt za nimi nie woła Lenin? Ktoś ti napisał, ze po prostu sa imiona które sie kojarza co nie znaczy, ze WSZYSCY ludzie o takim imieniu sa w określony sposób przezywani. A skoro w tytule zadajesz pytanie "Imie dla córki - Martyna czy Milena?" no to chyba jednak ludzi pytasz tak? Ja w ogóle nie rozumiem matek, które koniecznie chcą nadac takie imię dziecku, które wszystkim sie podoba. Otóż mam dla Ciebie niespodziankę - nie ma takiego. Wam ma sie podobać.

Gość do ternando
jestes madra kobieta!