Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość worldsnotwhite

Plamienie podczas brania YAZ.

Polecane posty

Gość worldsnotwhite

Cześć dziewczyny. Mam pytanie odnośnie plamienia podczas brania tabletek antykoncepcyjnych YAZ. Otóż biorę je już prawie od roku i plamienie śródcykliczne miałam tylko podczas brania pierwszego opakowania. Potem już nic się nie działo. Ostatni raz bez dodatkowego zabezpieczenia kochałam się 30 maja, a dzień później trafiłam do szpitala z ostrym zapaleniem nerek i byłam tam faszerowana mocnymi lekami i głodzona przez dwa dni, z powodu badań. Okres później nastąpił normalnie aczkolwiek był mniej obfity i bardziej bolesny niż zazwyczaj, co przypisałam właśnie tym zabiegom szpitalnym. Dzisiaj rano dostałam lekkiego plamienia i wprawdzie jest to raczej stara krew (taka brązowa?), ale plamienie nadal trwa. Może to głupie pytanie, ale czy to może być ciąża? Albo jakiś problem zdrowotny? Pomocy!

Gość worldsnotwhite
Aha, dodam jeszcze, że wczoraj troszkę się spóźniłam z zażyciem tabletki, o kilka ładnych godzin niestety, czy to może być przyczyna dzisiejszego plamienia? I proszę nie mówcie, żebym przeczytała ulotkę, bo ją zgubiłam :P Z góry dziękuję za odpowiedzi.