Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Terterrende

Ludzie którzy mają dzieci nienawidzą wolnych i im zazdroszczą

Polecane posty

Gość sggggs
debilko nie jestem kobieta , pisz tu do nocy imbecylko spod porodowki

Gość wiadomo ze za Terterrende
beda chlopy ;)

Gość singielllka
Przeczytałam tylko pierwszy post, i nawet jako singielkę, pusty śmiech mnie ogarnął. To musi być prowokacja, nie widzę inaczej. Świat nie jest czarno-biały - nie jest tak, że singiel to szczęśliwy a małżeństwa zapuszczone i zarobione. Ja tam nikomu niczego nie zazdroszczę. Mnie się żyje dobrze, jak ktoś ma rodzinę i mu dobrze, to niech tak będzie i już. Zazdrość to bardzo niefajna sprawa.

Gość bachorow nikomu
zawsze czyste mieszkanie, z nikim nie musze rozliczac kasy, po nikim nie piore, zakupy tylko dla siebie robie i tylko to co JA CHCE DLA SIEBIE! nie ma lepszego zycia i nie zamienie sie w zabawe mama, tata i dzieci nigdy w zyciu. Co jest i tak wykluczone bo mam ponad 30 lat :-) nie mowiac juz o tym ze mam wolnosc sypiac z kim mi sie podoba...ech co za zajebiste zycie mam :-)

Gość Terterrende to chłop wy
durnie :O

Gość hahahahah mężatki
ZWIERZETA TEZ SIĘ ROZMNAŻAJĄ.... TĘPE AGREGATY ROZRODCZE:D JAKBY ROZMNAZANIE TO BYŁA TAKA WARTOSĆ, TO BY SIĘ BYDŁA NIE KASTROWAŁO, TYLKO PLENIŁO BY SIE NA POTEGĘ. KAŻDY SIE ZABEZPIECZA JAK MOŻE, ŻEBY NIE WPAŚĆ, A TU JAKIEŚ BREDNIE HAHA. CHYBA JAK KTOŚ LUBI CIAGLE SWÓJ BACHOR DŹWIGAĆ BO INNEGO CELU NIE WIDZI, A "RODZINA" TO JEDYNA DESKA RATUNKU TO NIECH SIĘ MĘCZY... TYLKO DZIWNE, ŻE WIEKSZY ODSETEK CHORYCH NA DEPRESJĘ TO WŁAŚNIE DZIECIATE MĘŻATKI HAHAH

Gość olivia dunham
na dodatek mieszkajacy z mamusia i trzepiacy codziennie fiuta pod plakat Marcina Mroczka:P

Gość Terterrende to chlop?
z czym rady debilko --belle gowniana, ty tu bedziesz odpisywac do wieczora zeby tylko miec koncowe zdanie , idz do bachorka boci pipa smierdzi na odleglosc.

Gość olivia dunham
mi też śmierdzi starym śledziem :P

Gość hahahahah mężatki
DLA JASNOŚCI JESTEM KOBIETĄ;) A ZNAM SYTUACJĘ, GDYŻ MAM SPORO ZNAJOMYCH W PRACY (MĘŻATEK) I SŁYSZĘ CODZIENNIE ICH NARZEKANIA. I NIE JESTEM WCALE SFRUSTROWANA, TYLKO TAKA JEST SMUTNA PRAWDA NIESTETY. BYŁAM MĘŻATKĄ, TERAZ JESTEM SINGIELKĄ I MOJE ŻYCIE NABRAŁO BARW JAKICH WAM NIGDY NIE BEDZIE DANE UJRZEĆ. JESTEŚCIE JAK KANAREK URODZONE W KLATCE... "SZCZEŚLIWY" PONIEWAŻ NIGDY W ŻYCIU SZCZĘŚCIA NIE ZAZNAŁ :)

Gość Dzieciate Singielki
i jeszcze jedno: czesto jest tak że kobieta z 2 dzieci po rozwodzie sprzedaje mieszkanie, dzieli kasę z byłym, i wraca do domu rodziców, więc powraca do punktu wyjscia. Staje się samotna matką mieszkajaca u rodziców bvez grosza i zabezpieczenia. Więc jest dzieciatą singielką. Ze sroąćej się jak paw matrony matki i zony zostaje zwykła biedną myszkowata córką z dziecmi na utrzymaniu rodziców:)

Gość hahahahah mężatki
ŻE NIBY JA CIĘ WYZYWAM HEH... A W KTÓRYM AKAPICIE :D ?

Gość tak sobie tłumacz hipokrytko
belle de jour 1982 serio tak myslisz?? To masz naprawde gowno w glowie/// a to co ma być -sama pierwsza zaczęłaś od gówna.i widać że masz sama problem.oszukuj sama siebie dalej że masz świetnie.Dobrze Jarek Kamecha ci napisał a /powiedzto/ Sayonara

Gość Dzieciate Singielki
BYŁAM MĘŻATKĄ, TERAZ JESTEM SINGIELKĄ I MOJE ŻYCIE NABRAŁO BARW JAKICH WAM NIGDY NIE BEDZIE DANE UJRZEĆ. Do tego cały czas zmierzamy że zycie bez stałego partnera jest zajjebiste bo ten stały partner po 5 miesiącach jest juz całkiem sporym gburem i obciazeniem psychologicznym

Gość Terterrende
Spierdalać już pojeby!!!!!!!!!!!:classic_cool:

Gość hahahahah mężatki
AHA, I NIE POSIADAM TEZ DZIECI, GDYŻ NIE MAM NA RAZIE TAKIEGO POWOŁANIA, ALE WĄTPIĘ ŻE KIEDYKOLWIEK SIĘ TO ZMIENI. PO PROSTU JEST MI DOBRZE, TAK JAK JEST. JESTEM SZCZĘSLIWA I WAM TEZ TEGO ZYCZĘ ;)

Gość biala niedzwiedzica
wylacz caplocka kobito :-O

Gość biala niedzwiedzica
tez nie mam dzieci, singeilka od paru lat i szczesliwa. niczogo do szczescia mi nie brakuje.

Gość Terterrende Karol
belle del jour kisi kuciape na ogolnej jako SAMOTNA MATKA🖐️ wiec co ma pisac jak nie to :D

Gość Kamecha Jarek 84 to spoko
koleś , a z kretynkami jak ta wyżej nie ma co dyskutować . ^^

Gość Do Zdesperowana Domowa Żona
____________________________________________________________ noooo piękna to ty raczej nie nie jesteś :):):) ______________________________________________________________

Gość Maddam
belle de jour 1982 "ukrywa sie pod pomarancza?? hehehe" A belle de jour-> to niby imie i nazwisko haha. Jesteś z francji ? :D

Gość a ładna...
a ja kibicuje wolnym :) i zycze duzo szczescia i wolnosci :)

Gość olivia dunham
Madam to dziala w dwie strony, wiesz?? Poszukamy tematow samotnych ludzi, albo offermy i innych prawikow placzacych, ze nikt ich nie chce i jacy to oni sa nieszczesliwi? Albo kochanek zonatych facetow, co uwierzyly, ze facet zostawi zone dla nich??

Gość siren
jak ja mialam 21 kilka lat temu to tez mnie poganiali i straszyli ze stara panna bede :O ze kiedys w tym wieku mialo sie juz 2 dzieci

Gość kamecha ma racje
belle coś tam wypowiada się w takich topach :D:D i leci na ciapatych :O:O

Gość Orgasm Daiquiri
zgadzam się z autorką postu, w 100%. tak właśnie jest: oni są durniami, a my jesteśmy superklasą super ludzi, którzy mają komfort w życiu, zero stresu, wielu znajomych, wiedzę i obycie, wyrafinowanie, seks z wieloma różnorodnymi partnerami, zabawę, taniec, dyskusje na tematy intelektualne. jesteśmy zadbani i wysportowani. przed nami kariera i góry przyjemności do zdobycia!!!! sam patrzę po moich zbyt katolickich, fanatycznie chcrześcijańskich rodzicach, że takie życie jak oni wiodą to może być conajwyżej warte papieru do dupy.